Άκρως προβλέψιμος ο Στυλιανίδης με το δίλημμα ή εγώ ή ο Κάτραντζη.

Κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους…αν και η Ροδόπη τα τελευταία χρόνια έχει συνηθίσει να ξεπερνάει κάθε όριο από κάτω όμως!

Λοιπόν για να τελειώνουμε μια και καλή. Η Ροδόπη είναι η πιο φτωχή περιοχή όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πότε έγινε αυτό κατά τον κ Στυλιανίδη; Από το 2015 ως σήμερα…ενώ πριν κολυμπούσαμε στο χρήμα…μια που εκείνος ήταν βουλευτής και τα φρόντιζε όλα!

Και που ήταν ο Ευριπίδης αυτά τα 4 χρόνια; Έκανε περισυλλογή λέει …Δε λέω ιδανική η βίλα του στα δασώδη προάστια των Αθηνών… έχει και ωραία θέα και είναι ιδανική για περισυλλογή. Κάτι σαν γκουρού ένα πράγμα …που αντί να βλέπει τα χιόνια των Ιμαλάϊων και να κάθεται στο χώμα…έβλεπε τα πεύκα και τη θάλασσα και καθόταν σε καναπέ.

Και τι του απέφερε η περισυλλογή…να γράψει ένα βιβλίο για τη Θράκη…για να βοηθήσει λέει τη Θράκη…και όχι τα οικονομικά του βρε χαζά.

Πήρε και τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ Παυλοπουλο παραμάσχαλα και άρχισαν τις παρουσιάσεις του βιβλίου…για να ξαναβοηθήσουν τη Θράκη και μόνο.. βεβαίως βεβαίως. Απαραίτητη και η μουσική συνοδεία από τον αοιδό Τσαλίκη … οποίος είναι και αυτός μάλλον μέγας fun της Θράκης.

Και αφού ξεπούλησε το βιβλίο …είπε να ανοίξει και ένα δικηγορικό γραφείο επενδύσεων. Κατά τη διάρκεια της θητείας του βλέπετε …έφεραν τόσες πολλές επενδύσεις με τον Φουχτελ στην Θράκη…που είχε γίνει πλέον ειδικός σ αυτές.

Αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό, αφού τον περίμενε και λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο Κύπρου. Ιδιωτικό μεν , πανεπιστήμιο δε και αυτό έχει σημασία για τον τίτλο. Βέβαια για να γίνει κάποιος καθηγητής σε πανεπιστήμιο πρέπει να φάει τα παντελόνια του για κάμποσα χρόνια πάνω σε μια καρέκλα από το διάβασμα και τις διατριβές, αλλά αυτό ισχύει μόνο στα δημόσια.

Και κοιτάτε να δείτε σύμπτωση…ποιος είναι ο Πρύτανης του Πανεπιστήμιου Κύπρου;  Ο Παντελής Σκλιάς! (Δείτε εδώ το άρθρο του zougla.gr) που λέει πως είναι κουμπάρος του Στυλιανίδη και ιδρυτής της ΜΚΟ Κοινωνική Αλληλεγγύη μαζί με τον πασίγνωστο από το πέρασμα του από την Κομοτηνή…Άγγελο Λάσκαρη!!

Και αφού έκανε την περισυλλογή του ο Στυλιανίδης…φροντίζοντας παράλληλα και τα οικονομικά του….σαν έφτασε ο καιρός των εκλογών αρίβαρε στη Ροδόπη για να την σώσει!

Μα να την σώσει από ποιον? Είκοσι χρόνια τώρα εκείνος κάνει κουμάντο …από τον εαυτό του θα την σώσει; Μαζί του τότε!

Αποφάσισε ότι είναι ο ισχυρός, και αποφάσισε και  αντίπαλο του τον Κάτραντζη…και λέει ή εγώ ο Χριστιανός ή ο Κάτραντζη ο μουσουλμάνος.  Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει.  Κρίμα που δεν του έκατσε ο Χατζηοσμαν που έχει πιο πιασάρικο όνομα…το προσπάθησε μεν ο κύκλος του …αλλά δεν το πέτυχε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως γνωστό τον προόριζε  για το ψηφοδέλτιο της Θεσσαλονίκης…αλλά προς έκπληξη  ο μικρός Καραμανλής κατά την επίσκεψη του στην Κομοτηνή ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Στυλιανίδη στη Ροδόπη.

Γιατί τόση επιμονή για την Κομοτηνή ? Γιατί στο στόμα του λύκου και όχι αλλού?

Ο Γίωργος Πεταλωτής πως εξασφάλισε την εκλογή του στην Αθήνα ; βάζοντας εκεί υποψηφιότητα, όποτε η Ροδόπη θα έχει σίγουρα χριστιανό βουλευτή έστω και έμμεσα.

Επαναλαμβάνω το ερώτημα…γιατί είναι σημαντικότατο.

Γιατί τόση επιμονή με την Κομοτηνή;

Υπομονή …Θα σας λύσω την απορία 2 ημέρες πριν τις εκλογές.

Τώρα πάμε στο δίλλημα  του ή εγω ή το χάος

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι της ΝΔ και των άλλων κομμάτων δεν θα μπορουσαν να το χρησιμοποιήσουν? Γιατι δε λέει ο Χαρίτου ή εγω ή ο Καραγιουσουφ , γιατί δε λέει ο Μανανάς ή εγώ ή ο Ιλχάν ; Γιατι δε λέει ο Κάτραντζη ή έγω ή κάποιος χριστιανός , γιατί δεν λέει η Ελευθεριάδου ή εγώ ή μουσουλμάνος; Γιατί δεν το λέει ο Ιατρίδης;

Ποιος τελικά σ αυτόν τον τόπο συσπειρώνει τους μουσουλμάνους σε μια γροθιά εναντίον των χριστιανών; Ποιος δυναμώνει την μουσουλμανική ψήφο και γιατί?

 

Δ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας