«Άκου»: Η Εύη Ροζάκη σε ένα νέο τραγούδι με καλοκαιρινή διάθεση παρέα με τους “The Pergamonto Band”.

Η ταλαντούχα Εύη Ροζάκη με άκρως καλοκαιρινή διάθεση και παρέα με τους “The Pergamonto Band”, κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Άκου” σε μουσική του Γιάννη Κουρκουμέλη και στίχους της ίδιας. 

H  Εύη Ροζάκη, γεννιέται και μεγαλώνει στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 ετών αρχίζει να τραγουδάει και να παίζει κιθάρα και πιάνο, ταλέντα που αναγνωρίζει αμέσως ο μουσικός παππούς της. Μόλις τελειώνει το Δημοτικό Σχολείο δίνει εξετάσεις για το Πρώτο Πρότυπο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης, όπου και σημειώνει επιτυχία. Η ίδια υπογραμμίζει πως η παιδεία και εκπαίδευση που έλαβε τα 6 χρόνια φοίτησής της εκεί, καλλιέργησαν και ταυτόχρονα απελευθέρωσαν το πνεύμα και την ψυχή της και αποτέλεσαν σταθμό για τη μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία.

Παράλληλα με τη μουσική σπουδάζει στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ,στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με κατεύθυνση Ψυχολογίας. Εργάζεται σε χώρους σχετικούς με το αντικείμενό της και πάντα αγωνίζεται να μεταδώσει την ευαισθησία της μουσικής στο περιβάλλον της. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει πραγματοποιήσει δεκάδες συναυλίες ως τραγουδίστρια με Rock, Pop, Disco, Funk & Soul groups καθώς και με
ρεμπέτικα σχήματα και έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες και μουσικοσυνθέτες για την κυκλοφορία Cd’s.

Το τραγούδι «Άκου» έχει την υπογραφή του σπουδαίου μαέστρου και συνθέτη Γιάννη Κουρκουμέλη, με στίχους εμπνευσμένους από την Εύη Ροζάκη και αποτελεί ένα καλοκαιρινό hit που έχει σκοπό να ταξιδέψει τους ακροατές στον κόσμο αυτό που η καρδιά χαίρεται και αγαπά. Αυτό το διάστημα κινείται δισκογραφικά, κάνοντας περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με το group «Περγαμόντο».

Το βίντεο κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Μιχαήλ Μαυρομούστακος, ενώ η επιμέλεια παραγωγής είναι του Παύλου Χριστοδούλου. Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Voca Records.

Δείτε το βίντεο κλιπ:

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας