H 5η φάλαγγα ξαναχτυπά στην Ροδόπη

Το ότι στη Θράκη γενικότερα και ειδικότερα στην Ροδόπη για πάνω από μια δεκαετία δρα 5η φάλαγγα , με στόχο να επηρεάζει εθνικά , πολιτικά , οικονομικά και επενδυτικά ζητήματα , αν και δεν είναι γνωστό σε όλους , είναι όμως ορατό.
Σαφώς και οι περισσότεροι απ εσάς θα νομίσατε πως αναφέρομαι στην γείτονα χώρα και τους μηχανισμούς που αυτή διαθέτει στην περιοχή. Λάθος! μια που καθόρισα το χρονικό διάστημα της δράσης της 5ης φάλαγγας, και δεν αναφέρομαι στο διαχρονικό διαχρονικό θέμα που κατά καιρούς απασχολεί τη Θράκη.
Δύναμη κρούσης της 5ης φάλαγγας επιλεγμένα Μ.Μ.Ε.- κυρίως ηλεκτρονικά- τα οποία αναλαμβάνουν να σχηματίσουν στο αναγνωστικό κοινό, μια πλαστή εικόνα που δεν υπάρχει. Αυτά τα ΜΜΕ , που για λόγους οικονομίας χώρου θα τα ονομάζω ως “5ηφάλαγγαpress” καλυπτόμενα από έναν δήθεν πατριωτικό μανδύα ενδιαφέρονται τάχα για το καλό της Θράκης , με παράλληλη προσπάθεια να μας υποδείξουν και τους κατάλληλους ανθρώπους που πρέπει να αναλάβουν ή μάλλον να ξαναναλλάβουν τα ηνία της περιοχής.
Κάθε ανύποπτος αναγνώστης μπορεί και να πιστέψει τα γραφόμενα τους, όποιος όμως γνωρίζει λίγα πράγματα παραπάνω ή ψάχνει την αλήθεια πίσω από κάθε είδηση αλλά και τον σκοπό της κάθε είδησης, θα διαπιστώσει την αριστοτεχνικά δομημένη γραφή τους, στο να παρουσιάζουν το μαύρο ως άσπρο.
Δεν θα είχα καμία απολύτως ένσταση ως προς τα γραφόμενα τους- μια που η ελευθερία απόψεων και λόγου είναι απολύτως σεβαστή και ο καθένας κρίνεται γιαυτή- αλλά η περιοχή της Θράκης είναι το πλέον ευαίσθητο σημείο της ελληνικής επικράτειας οπότε πρέπει να επαγρυπνούμε για ο΄τι συμβαίνει και δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα όπως έχουν διαμορφωθεί στην παρούσα συγκυρία.
Ακόμα και στον τελευταίο πολίτη έχει γίνει σαφές πως αυτή τη στιγμή η ζυγαριά της Θράκης σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να κλίνει προς τον Ρωσικογερμανικοιρανικο άξονα. Αν βάζουμε έστω και το παραμικρό λιθαράκι για να γείρει η πλάστιγγα προς τα εκεί , είναι σαν να αυτοκτονούμε ή να παραδινόμαστε άνευ όρων.
Καλές λοιπόν οι προσωπικές πολιτικές, καλά και τα μεγάλα λόγια, σεβαστές οι επιθυμίες των άλλων κρατών να προωθήσουν τα συμφέροντα τους στην περιοχή , όμως όταν φτάνει η ώρα της τελικής απόφασης όσο και καλό να είναι το μασκάρεμα θα διακρίνουμε το γερμανικό λυκόσκυλο και την ρωσική αρκούδα , που μας παρουσιάζονται ως αγνά προβατάκια. Στο κάτω κάτω της γραφής όλοι έχουμε διαβάσει το παραμύθι με την κοκκινοσκουφίτσα.
Αφιερωμένο στις αυριανές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας