60 νέοι Φιλόλογοι από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας

Τελετή ορκωμοσίας για 60 αποφοίτους πραγματοποιήθηκε χθες στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ, χαρίζοντας χαρά και συγκίνηση τόσο στους Πτυχιούχους όσο και σε συγγενείς και φίλους!!!

Τον όρκο εκφώνησε η Ζεϊνέπ Χραλ Ογλού με βαθμό πτυχίου 9,3!!!

Η Κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών, Καθηγήτρια Ζωή Γαβριηλίδου, στον χαιρετισμό της προς τους αποφοίτους τόνισε: «Θέλω σήμερα να σας προτρέψω να φανταστούμε όλοι μαζί έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, ειρήνη, δικαιοσύνη, έναν κόσμο με ισότητα και συμπόνια για τον αδύναμο, μια γενιά με πάθος και παρρησία έτοιμη να δώσει λύση στις πιο δυνατές προκλήσεις. Και θα ‘θελα αυτή η γενιά να είστε εσείς αγαπητοί απόφοιτοι, που θα βγείτε μπροστά με όπλο την ανθρωπιστική παιδεία που σας δώσαμε».

Η Πρόεδρος του ΤΕΦ, Καθηγήτρια Μαρία Τζιάτζη, ευχήθηκε στους πτυχιούχους θερμά συγχαρητήρια για την επιμονή και την αγάπη τους προς τη φιλολογική επιστήμη. «Με όποιον τρόπο κι όπου κι αν σταδιοδρομήσετε, να είστε και να γίνεστε καθημερινά ολοένα και καλύτεροι φιλόλογοι και να αποτελείται πάντοτε το άλας που θα νοστιμίζει τον κόσμο γύρω σας», είπε τελειώνοντας την εκφώνηση της η κα. Τζιάτζη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας