Τρεις και ο Χαλβατζής

Τελικά του Τοψίδη θα του μείνουν μόνο τα λαμπερά και πανάκριβα σόου στο τέλος.

Νοίκιασε το πιο ακριβό εκλογικό κέντρο στην Κομοτηνή, το γέμισε με αφίσες ίσα με το μπόι του…έφερε και κέτερινγκ για να ταΐσει τους χιλιάδες ψηφοφόρους του…και είπε να κάνει αγιασμό μετά μουσικής.

Την κορδέλα του εκλογικού κέντρου δεν είδα αν την έκοψε…μπορεί και να μην είχε όμως…πάντως ψαλίδι κρατούσε στα χέρια του… Σίγουρα θα επιθυμούσε να κόψει τα αφτιά μερικών που τον παρέσυραν και του έταξαν λαγούς με πετραχήλια ως προς τον εκλογικό θρίαμβο και λοιπά κουραφέξαλα, αλλά συγκρατήθηκε, άλλωστε τόσες κάμερες και δημοσιογράφοι ήταν επί τόπου, θα του χαλούσε το επικοινωνιακό του προφίλ.

14 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι μετά των στενών συγγενών τους παραβρέθηκαν στον αγιασμό…ένας μόνιμος  γραφικός θαμώνας μετά της γυναικός του…2-3 υπάλληλοι του εκλογικού κέντρου … καθώς και το πολιτικό γραφείο του Ευριπίδη Στυλιανίδη συνοδευόμενο από τους κουμπάρους του.  Δυστυχώς ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί γιατί την ίδια ώρα γινόταν η παρουσίαση του συνδυασμού του Χρήστου Μέτιου και έπρεπε να βρίσκεται εκεί …για τα μάτια του κόσμου. Αστε που ο Μητσοτάκης μπορεί και να τον “αποκεφάλιζε” επί τόπου.

Την πήρε λοιπόν την Ροδοπίτική κρυάδα του ο Τοψίδης …κατάλαβε πως χριστιανό σύμβουλο δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε με σφαίρες… και όλες τις ελπίδες του τις εναπόθεσε στην μειονότητα….και ειδικά στον δήμο Αρριανων. Α ναι! δεν σας έγραψα ακόμα τι γίνεται εκεί…αλλά σας το φυλάω για έκπληξη σε μερικές μέρες.

Και άντε τώρα ο Χριστόδουλος ο Τοψίδης μας…να εξηγήσει τα ανεξήγητα στους χριστιανούς περιφερειακούς του συμβούλους….στους οποίους σημειωτέον έταξε στον καθένα τους …θέση αντιπεριφερειάρχη.

 

 

 

 

 

 

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας