Το ξανθό γένος και ο τουρκόσπορος

Σ αυτή τη χώρα πάσχουμε από προβλήματα μνήμης , γνώσης , λογικής και ότι άλλο μπορεί να φαντασθεί ο νους.
Είμαστε ο ευλογημένος λαός και κακοί είναι οι άλλοι.
Ποιοι άλλοι; Οι άλλοι γενικώς…διαφορετικοί κατά περίσταση…όπως μας βολεύει και όπως μας καπνίσει.
Γενικώς την πρωτοκαθεδρία της κακοσύνης μας την έχουν οι Εβραίοι οι Τούρκοι και εσχάτως οι Γερμανοί.
Οξύμωρο αλλά αρκετοί απ αυτούς που “στολίζουν” τους Γερμανούς και κάθε τι Γερμανικό…περιμένουν να μας σώσει ο πρώην βασιλιάς Κωνσταντίνος δηλαδή ένας Γερμανός.
Μεγάλος ο πρόλογος. ολίγον τι άσχετος αλλά αναγκαίος.
Στο θέμα μας τώρα….το ξανθό γένος που θα μας σώσει από όλα τα δεινά της υφηλίου… τα οποία μετά από μια παγκόσμια συνωμοσία έπεσαν στο κεφάλι της Ελλάδος.
Και όχι μόνο θα μας σώσει το ξανθό γένος αλλά θα μας δώσει σαν μπόνους και την Κωνσταντινούπολη των 17.000.000 για να την κατοικήσουμε εμείς τα 11.000.000 εκατ των Ελλήνων.
Είναι μεγάλη θα μου πείτε…το 1/3 των σπιτιών της θα περισσέψει. Σιγά τώρα λύσεις υπάρχουν.
Μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε για να παίζουμε κρυφτό…ή να φωνάξουμε τους Νεφελίμ τους ΕΛ και δεν ξέρω ποιους άλλους να τα κατοικήσουν. Ε αμαρτία είναι να περιπλανούνται στο διάστημα…σπίτια υπάρχουν.
Σσσσσ αυτό να το λέμε όμως σιγά σιγά μην τ ακούσουν οι τραπεζίτες και μας τα πάρουν.
Όταν λοιπόν πλεύσει το χιλιάρμενο…κάτι σαν την Αργω ένα πράγμα αλλά με αμέτρητα κατάρτια…τότε η πόλη θα είναι δικιά μας.
Εδω να κάνουμε ένα διάλειμμα και να καταραστούμε την σύγχρονη τεχνολογία και ναυπηγική που έχει καταργήσει τα κατάρτια και άρμενα με πυρινοκινητήρες.
Μικρή όμως η λεπτομέρεια…γιατί το χιλιάρμενο θα έρθει…συνοδευόμενο ίσως από το άρμα του προφήτη Ησαΐα…5-6 λερναίες ύδρες…μια ντουζίνα κέρβερους, ένα κράκεν και την γοργόνα την αδελφή του Μ Αλέξανδρου να το καθοδηγεί.
Αλήθεια η γοργόνες ξανθιές είναι μελαχροινές ή καστανές; Αυτό μου διαφεύγει και πρέπει να το μελετήσω περισσότερο.
Α ναι θα ξυπνήσει και ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς ο οποίος προς το παρόν είναι ξαπλωμένος σε όλη την κορυφογραμμή της Ροδόπης. Απορώ δηλαδή με τόσο χιόνι πως δεν πούντιασε επί τόσες αιώνες ο άνθρωπος. Τα μπαρμπούνια όμως που πήδηξαν απο το τηγάνι μόλις άκουσαν πως έπεσε η πόλη δεν θα έρθουν. Τα φάγαμε λόγω οικονομικής κρίσης , μπαγιάτικα μέν…αλλά την δουλειά τους την έκαναν…μας γέμισαν λίγο το στομάχι.
Επειδή όμως αν συνεχίσω το ίδιο στιλ γραψίματος κινδυνεύω να υποσκελίσω σε σάτιρα τον Λαζόπουλο και τους ράδιο αρβύλα …και δεν θέλω να χάσουν το ψωμάκι τους οι άνθρωποι θα σοβαρευτώ.
Το ξανθό γένος λοιπόν είναι οι Ρώσοι κατά τας γραφάς και όχι οι Σουηδέζες και λοιπές Σκανδιναβες καλλονές για όλους εμάς τους υπόλοιπους.
Οκ σοβαρεύομαι… ήταν το τελευταίο μπόνους αστείο.
Οι Ρώσοι λοιπόν μπαίνουν στη ζωή μας επί διακυβερνήσεως Κ.Καραμανλή, ο οποίος ναι μεν κουμπάριασε με τον Ερντογαν αλλά απ την άλλη έγινε κολλητός και του Πούτιν.
Την αρχή της φιλίας δεν ξέρω ποιός την έκανε…αλλά υποθέτω πως η Ρωσία πάντοτε διέθετε ένα σοβαρό στρατηγικό σχεδιασμό εν αντιθέσει με την Ελλάδα.
Ένα απόγευμα λοιπόν ακούμε στις ειδήσεις για ένα Σινούκ που συνετρίβει στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου όρους οδηγώντας στο θάνατο όλους τους επιβάτες του.Επιβάτες ο Πατριάρχης Αντιοχείας νομίζω (που να θυμάμαι ο άμοιρος πέρασαν τόσα χρόνια , έχω και μια άλφα ηλικία) και ανώτατοι κληρικοί. Τα Σινούκ βέβαια δεν πέφτουν σαν πέτρες από τον ουρανό…αλλά αυτό έπεσε ως δια μαγείας . Μυστήριο μεν…αλλά δεν έψαξε και κανείς στα σοβαρά το πως και το γιατί.
Ακολουθεί η περίοδος της δόξας του Αγίου όρους με τις αναστηλώσεις των μοναστηριών τον πακτωλό χρημάτων , η ορθοδοξία ζούσε λαμπρές στιγμές…ώσπου φτάσαμε στην επίμαχη περίοδο του Βατοπεδίου.
Η συνέχεια γνωστή…ΓΑΠ στην κυβέρνηση…τέλος οι σχέσεις με τους Ρώσους …τέλος και επισήμως οι ρωσικοί αγωγοί…αν και στην ουσία αυτοί είχαν αυτοακυρωθεί πολύ πιο μπροστά λόγω ασυμφωνίας συμβολαίων και ποσοστών.(;)
Ποιά είναι η λέξη κλειδί στα παραπάνω που σας έγραψα;
Μην κουράζετε το μυαλό σας θα σας την αποκαλύψω.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ποιός θα ηγείται της ορθοδοξίας; Οι Ελληνες;
Οι μήπως οι Ρώσοι;
Ας κοιτάξουμε λίγο τον χάρτη…το ορθόδοξο τόξο απο ποια κράτη αποτελείται; Ποιο απ αυτά είναι η εξαίρεση στον κανόνα; Δηλαδή δεν είναι Σλαβικό; Μα η Ελλάδα φυσικά.
Μπίνγκο!!!
Ας κάνουμε ένα βήμα πίσω στην ιστορία και ας δούμε πόσες φορές ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών αμφισβήτησε την επικυριαρχία του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως.
Τι δημοσιεύματα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια από μερίδα Ελλήνων(κομμάτων εννοώ) οι οποίοι υποτίθεται αγωνίζονται υπέρ βωμών και εστιών;
Πως αποκαλούν αυτά τα δημοσιεύματα τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως;
ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ
Τι θέλουν να πετύχουν; Με το φτωχό τους το μυαλό το πάρσιμο της Πόλης και την εγκαθίδρυση του Ελληνα Αρχιεπίσκοπου.
Με τον στρατηγικό σχεδιασμό όμως της Ρωσίας εκείνο που πάει να επιτευχθεί είναι η μεταφορά του Οικουμενικού Πατριαρχείου στη Μοσχα και η ανάληψη των ηνίων της ορθοδοξίας από τους Ρώσους.
Τόσο απλά τα πράγματα ως προς το σκοπό…αλλά και τόσο σύνθετα προς την εκτέλεση του σχεδίου.
Κια για άλλη μια φορά εμείς οι Ελληνες θα έχουμε παραδώσει οτι κρατάμε με νύχια και με δόντια μια χιλιετία τώρα.
Σωτήρες δεν υπάρχουν…
Μόνος σωτήρας η γνώση της αλήθειας…η πίστη στις δυνάμεις μας…

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας