Το γενετικό τους υλικό συνδέει τους ληστές του Βελβεντού με παλαιότερες υποθέσεις

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ συνδέεται το γενετικό υλικό των τριων από τους τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με παλαιότερες υποθέσεις. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τα αποτελέσματα της έρευνας στο δείγμα DNA που ελήφθη συνδέει τους Γιάννη Μιχαηλίδη, Δημήτρη Πολίτη και Νίκο Ρωμανό με επιθέσεις και ληστείες που έλαβαν χώρα το 2009, το 2011 και το 2012.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Γενετικό υλικό του Γιάννη Μιχαηλίδη ταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε:

πιστόλι, μάρκας GLOCK, που είχε κατασχεθεί από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στην περιοχή της Πεύκης Αττικής, στο σημείο που είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και δύο ενόπλων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης αστυνομικού ελέγχου, στις 18 Μαΐου του 2011.

πειστήρια που κατασχέθηκαν μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας σε διαμέρισμα της οδού Διστόμου 87, στον Κολωνό Αττικής, το οποίο είχε ενοικιαστεί με πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας στις 5 Δεκεμβρίου 2011.

πειστήρια που είχαν κατασχεθεί μετά από έρευνες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, σε διαμέρισμα της οδού Ελλησπόντου 53 στη Νέα Ιωνία Βόλου, στις 14 Μαρτίου 2011 και σε διαμέρισμα της οδού Σαπφούς 182 στην Καλλιθέα Αττικής.

Γενετικό υλικό του Δημήτρη Πολίτη ταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε:

καπέλο, το οποίο κατασχέθηκε ως πειστήριο σε κλεμμένο αυτοκίνητο, που είχαν χρησιμοποιήσει δράστες ένοπλης ληστείας, στις 28 Νοεμβρίου 2012, σε υποκατάστημα Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας.

σε πειστήρια που κατασχέθηκαν μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας σε διαμέρισμα της οδού Διστόμου 87, στον Κολωνό Αττικής, το οποίο είχε ενοικιαστεί με πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας στις 5 Δεκεμβρίου 2011

πειστήρια που είχαν κατασχεθεί μετά από έρευνες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου της οδού Νικ. Πλαστήρα 14 στον Ταύρο, στις 13 Ιανουαρίου 2011, σε διαμέρισμα της οδού Ελλησπόντου 53 στη Νέα Ιωνία Βόλου, στις 14 Μαρτίου 2011, σε διαμέρισμα της οδού Σαπφούς 182 στην Καλλιθέα και σε οικία στο Πόρτο Ράφτη, που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο τα άτομα που συνελήφθησαν την 14-03-2011.

Γενετικό υλικό του Νίκου Ρωμανού ταυτίζεται με γενετικό υλικό που είχε ανιχνευτεί σε:

πειστήριο που κατασχέθηκε μετά την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού σε αμαξοστάσιο της Ε.Θ.Ε.Λ. στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, στις 27 Ιουνίου 2009.

πειστήρια που κατασχέθηκαν μετά από έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας σε διαμέρισμα της οδού Διστόμου 87, στον Κολωνό Αττικής, το οποίο είχε ενοικιαστεί με πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας στις 5 Δεκεμβρίου 2011.

πειστήρια που είχαν κατασχεθεί, μετά από έρευνες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, σε διαμέρισμα της οδού Σαπφούς 182 στην Καλλιθέα Αττικής.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας