Τις καλύτερες εντυπώσεις συγκέντρωσε το Συνέδριο Στρατηγικών Εκμάθησης στην Κομοτηνή

Τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικές από τους Συνέδρους και το κοινό συγκέντρωσε το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ για τη διοργάνωση του 2nd International Conference on Situating Strategy Use, που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου 2017.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν με τις ανακοινώσεις τους τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου των Στρατηγικών Εκμάθησης Γλωσσών από κορυφαία Πανεπιστήμια όλου του Κόσμου. Συνολικά, συγκεντρώθηκαν σχεδόν 100 Σύνεδροι από 26 χώρες.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου ήταν πλούσιο, με 5 Keynote Speakers ( Angeliki Psaltou-Joycey, Rebecca Oxford, Andrew Cohen, Ernesto Mcaro, Peter Gu), παράλληλες Συνεδρίες από όλους τους συμμετέχοντες και Συμπόσια.

Επίσης, την Παρασκευή, 29.09 το βράδυ, οι Σύνεδροι γευμάτισαν όλοι μαζί και το Σάββατο, 30.09, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και δείπνο στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κομοτηνής.

Οι εργασίες του Συνεδρίου ήταν πολύ υψηλής ποιότητας και έδωσαν το έναυσμα σε πολλούς να συνεχίσουν τις έρευνες τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο Συνέδριο στην Ιαπωνία.

Οι Σύνεδροι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες, δίνοντας τα συγχαρητήρια τους στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και την Πρόεδρο, κα. Ζωή Γαβριηλίδου, για την άριστη οργάνωση και περάτωση του τριημέρου. Ακόμη, τις εντυπώσεις έκλεψαν για άλλη μια φορά οι εθελοντές του Συνεδρίου, που ήταν πρόθυμοι κάθε στιγμή να εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν.

Η Πρόεδρος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, Καθηγήτρια Ζωή Γαβριηλίδου, ευχαρίστησε στην Τελετή Λήξης τους Συνέδρους για τη συμμετοχή και τις εργασίες τους, δηλώνοντας την μεγάλη χαρά της για την άριστη διεξαγωγή του Συνεδρίου.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το Συνέδριο:

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας