ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥΣ

Σε ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα (ένα από τα μεγάλα), τα τελευταία 13 με 15 χρόνια, μέχρι και σήμερα, έχει γίνει πληθώρα παράνομων προσλήψεων, με πλαστές προϋπηρεσίες κ.λπ., διαφόρων ημετέρων, συγγενών καθηγητών και υπαλλήλων. Η οικογενειοκρατία έχει κατακλύσει τα πάντα με ό,τι αυτό συνεπάγεται και καλά κρατεί!

Τα τεχνάσματα και οι μεθοδεύσεις, για να κερδίσουν χρόνο, ώστε να μην εφαρμοσθεί το πρόγραμμα διαθεσιμότητας ή να το αναβάλλουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο, για το αμαρτωλό και πάντα προστατευόμενο ΑΕΙ δεν έχει προηγούμενο. Εκβιάζουν με πρόσχημα την έρευνα κ.λπ. , (επειδή έχουν κλειδώσει όλα τα κτίρια), ώστε να δοθεί 3μηνη αναβολή, ούτως ώστε οι παράνομοι και οι επίορκοι που τους προσέλαβαν να παραμείνουν στην θέση τους!

Κύριε Πρωθυπουργέ και Κύριε Υπουργέ Διοικητικής Μεταρρύθμισης, μην ενδώσετε στα τεχνάσματα της συντεχνίας των πρυτάνεων και του οποιοδήποτε καθηγητή ΑΕΙ, όποια θέση και να έχει. Να μην υποχωρήσει πάλι η Κυβέρνηση σε αυτήν την συντεχνία, όπως έκανε με τον νόμο Διαμαντοπούλου, που, ενώ είχε υπερψηφισθεί στην Βουλή, κατάφεραν με τις διάφορες αντιδράσεις τους, να αλλαχτεί προς όφελός τους, κρατώντας τους πρυτάνεις, με τα γνωστά οδυνηρά αποτελέσματα (τα οποία ήταν, άλλωστε αναμενόμενα). Μην ενδίδετε στα τεχνάσματα, στις απειλές και στις μεθοδεύσεις της συντεχνίας, που απλώς θέλουν να κερδίσουν χρόνο, για να σώσουν «τα δικά τους παιδιά», την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», την ανομία, την διαπλοκή. Αν επαναληφτεί το ίδιο λάθος και φανεί η συντεχνία δυνατότερη της Κυβέρνησης, με τον Ελληνικό Λαό να δεινοπαθεί, πιστεύω ότι, θα πρέπει να παραιτηθεί η Κυβέρνηση.

Η οικογενειοκρατία συνεπάγεται διαπλοκή, κλίκες, διαφθορά, εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος. Τώρα, είναι ευκαιρία να διαλύσετε την οικογενειοκρατία, χωρίς καμία αναβολή.

Δηλαδή, τι θέλουν να μας πουν από το άθλιο ΑΕΙ, ότι η οικογενειοκρατία, τα τέκνα και όλοι οι διάφοροι ημέτεροι, παράνομα προσληφθέντες κ.λπ., είναι αναντικατάστατοι;

Οι υπάλληλοι άλλων υπηρεσιών που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα είναι «παιδιά ενός κατώτερου Θεού»;

ΑΝΤΩΝΗΣ

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας