Στις 9 Δεκεμβρίου περπατάμε περπατάμε με τον Αη Βασίλη

Και φέτος τα Χριστούγεννα η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού γίνεται αυτόπτης μάρτυρας της «κόκκινης» πορείας περιπάτου μέσα στην πόλη της Κομοτηνής.
Πέρσι συγκεντρώσαμε 1.300 μπουκάλια ελαιολάδου! Φέτος ο πήχης τίθεται υψηλότερα και η δράση ακολουθεί μια ξεχωριστή πορεία πλεύσης, αφού αποκτά καινούρια χαρακτηριστικά αλληλεγγύης. Συγκεκριμένα, στόχος του φετινού Santa Run είναι όχι μόνο η συγκέντρωση ελαιόλαδου αλλά και η συλλογή του ποσού των 15.000€ για την προμήθεια οχήματος 4×4 για τις ανάγκες του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής. Άραγε θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα;
Ελάτε και εσείς να περπατήσουμε με τον Άη Βασίλη την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις 17:30, στο Δημοτικό Πάρκο Κομοτηνής.
Μια Πόλη… Μια Δράση… Ένας Κοινός Σκοπός. Ο Δήμος Κομοτηνής, η ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ συνδιοργανώνουν μία κόκκινη πορεία περιπάτου αφιερωμένη στον εθελοντισμό, και, συγκεκριμένα, στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα». Μία ξεχωριστή πορεία περιπάτου περίπου 2 χλμ. με αφετηρία το Δημοτικό Πάρκο Κομοτηνής θα πραγματοποιηθεί γύρω από το κέντρο της πόλης και ο τερματισμός στην κεντρική πλατεία θα σηματοδοτήσει την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου!
Για την επίτευξη αυτού, φέτος προμηθευόμαστε από τους διοργανωτές ολόκληρη τη στολή του Άη Βασίλη για την ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής, και, αντίστοιχα, για την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι, και περπατάμε με σκοπό τόσο τη συγκέντρωση του ελαιόλαδου όσο και του επιθυμητού χρηματικού ποσού για το όχημα του Ερυθρού Σταυρού.
Στην προσπάθειά αυτή καλούμε τους αθλητικούς συλλόγους και τους συμπολίτες μας να περπατήσουμε όλοι μαζί με τον Άη Βασίλη και τους βοηθούς του!

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας