Σεβασμιότατε μαζί σας

Επιτέλους αφού κωφεύουν όλοι οι τοπικοί φορείς που νοιάζονται για την ανάπτυξη της πόλης και του περιφερειακού μας διαμερίσματος, έλαβε και πάλι θέση ο Μητροπολίτης μας. Σεβασμιότατε ο λαός της πόλης μας Χριστιανοί και μουσουλμάνοι πιστεύω σας συγχαίρουν για την αναληφθείσα πρωτοβουλία σας, για την επιστολής σας προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης για την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής της Ξάνθης.

Ο κ Δένδιας δεν ντράπηκε να εξαπατήσει τον σεβασμιότατο και τους τοπικούς φορείς, αλλά και το λαό αυτής της πόλης όταν μας βεβαίωνε ότι η μεταφορά λαθρομεταναστών στην αστυνομική σχολή της πόλης μας ήταν προσωρινό μέτρο και η αστυνομική σχολή θα επαναλειτουργούσε άμεσα ( μάλιστα αν θυμάμαι καλά μιλούσε μέχρι τον Οκτώβριο 2012;).

Μήπως ο κ. Υπουργός έχει την εντύπωση ότι απευθύνεται σε ηλιθίους, μήπως ο κ. Υπουργός νομίζει ότι βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο; Γιατί είδαμε κι αυτό δυστυχώς στην Ελλάδα, ότι δικαιούται κάποιος σε προεκλογική περίοδο να λέει ψέματα και να εξαπατά τον λαό και δεν τίθεται θέμα λέει μπορεί να το κάνει σε τέτοιες περιόδους, έστω κι αν αυτός έβλαψε ανεπανόρθωτα την χώρα και βρεθήκαμε με τα καμώματα κι άλλων σ’ αυτήν την τραγική οικονομική κατάσταση με μηδενική ανάπτυξη του τόπου μας. Μήπως ο κ. Υπουργός νομίζει ότι μπορεί ασυστόλως να ψεύδεται τόσο στις κεφαλές του τόπου, όσο και του λαού;

Είναι ντροπή κύριε Υπουργέ να καταδικάζεται σε πλήρη μαρασμό αυτόν τον τόπο, ο οποίος έχει αποψιλωθεί από όλες τις μονάδες με αποτέλεσμα την τεράστια ανεργία. Έχετε εγκαταλείψει πλήρως την περιοχή μας, μας θεωρείτε πολίτες αυτού του κράτους μόνο όσον αφορά τις υποχρεώσεις μας προς το κράτος. Τι γίνεται όμως και με τις υποχρεώσεις του κράτους προς τον πολίτη; Τι γίνεται με τις υποχρεώσεις του κράτους και της κυβέρνησης της χώρας μας στον τόπο μας;

Ζητούμε την άμεση μεταφορά των λαθρομεταναστών σε άλλα κέντρα που έχετε δημιουργήσει και την άμεση επαναλειτουργία της Σχολής Αστυνομικών Ξάνθης. Ζητούμε σαν πολίτες της Ξάνθης, σαν πολίτες της Θράκης, το μερίδιο στην ανάπτυξη που μας αναλογεί, τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο.

Ελένη Χατζηγεωργίου
Τοπογράφος Μηχανικός & Πολιτικός Μηχανικός

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας