Οι Ελληνες δυστυχώς ζουν με τους μύθους και την αμάθεια τους.

Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων
Διάβαζα πριν λίγο μια δημοσκόπηση η οποία έλεγε πως το 30% των ερωτηθέντων πιστεύει πως μας ψεκάζουν.
Εντάξει το να ψεκάζουν για τα κουνούπια είναι φυσικό, όπως και τα χωράφια για τα έντομα, όπως και τα σύννεφα που φέρνουν χαλάζι…αλλά αυτό γίνεται επί δεκαετίες τώρα και τα αεροπλάνα πετούν είτε 20-30 μέτρα από το έδαφος στις δυο πρώτες περιπτώσεις είτε μέσα στα σύννεφα της καταιγίδας στην τρίτη περίπτωση.
Ήμουν πρώτη γυμνασίου θυμάμαι…όταν στο πρώτο μάθημα φυσικής ο καθηγητής μας είπε πως την επόμενη μέρα δεν θα κάνουμε μάθημα επειδή θα περάσει ενα αεροπλάνο σε μεγάλο ύψος και θα ρίξει μια βόμβα ακριβώς πάνω απο το κτίριο με συνέπεια αυτό να καταστραφεί.
Οι μισοί μαθητές πανηγύρισαν και οι άλλοι μισοί ντράπηκαν να πανηγυρίσουν αν και το ήθελαν. Αφού τελείωσε το 3λεπτο των πανηγυρισμών…ο καθηγητής μας λέει….και τώρα ας μάθουμε φυσική…και μας ανέλυσε πως ανάλογα με το ύψος που πετά το αεροπλάνο, την ταχύτητα του , την ταχύτητα του ανέμου, το σχήμα και την μάζα της βόμβας…αυτή όχι μόνο δεν θα καταστρέψει το κτίριο του γυμνασίου μας αλλά υπάρχει περίπτωση να κτυπήσει κάποιο αντίστοιχο σχολείο της Τουρκίας.
Αν υποθέσουμε λοιπόν πως τα αεροπλάνα που περνάνε απο πάνω μας και βλέπουμε τις “γραμμές” τους …πράγματι ψεκάζουν…στην ουσία δεν ψεκάζουν εμάς…αλλά τους Κινέζους τους αμερικανούς ή δεν ξέρω εγω τυχαία ποιούς.
Εμας πάντως για να μας ψεκάσουν η ΝΑΣΑ πρέπει να κάνει καθημερινά ολόκληρες μελέτες για να βρει πιο κράτος της υφηλίου πρέπει να ψεκάσει ώστε οι ρανίδες να πέσουν στην Ελλάδα…αν εντωμεταξυ δεν φυσήξει κανένα αεράκι και τις πάει αλλού.
Απλά μαθήματα φυσικής που τα αγνοεί το 30% των Ελλήνων ή απλά τρελαίνεται στο να αναπαράγει μύθους του ιντερνετ?

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας