Η Demy στη Eurovision 2017!!!

Γεγονός πλέον αποτελεί η εκπροσώπηση της Ελλάδας από την ιδιαίτερα πετυχημένη νεαρή τραγουδίστρια Demy (Δήμητρα Παπαδέα) στo φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα διεξαχθεί στη περσινή νικήτρια Ουκρανία. Μετά την προ ενός χρόνου αποτυχία της Ελλάδας  να περάσει στον τελικό, φέτος αποφασίστηκε η χώρα μας να εκπροσωπηθεί από μία ιδιαιτέρως δημοφιλή, ειδικά στους νεανικούς κύκλους, ερμηνεύτρια, η οποία έχει δείξει εδώ και αρκετό καιρό το ταλέντο της.

Φέτος, η ΕΡΤ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δικαίωμα της απευθείας ανάθεσης της Ελληνικής αποστολής  σε μία ερμηνεύτρια. Όμως την ομάδα θα συμπληρώσουν ο συνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος, αλλά και ο σκηνοθέτης Φωκάς Ευαγγελινός. Συνεπώς, το κοινό της χώρας μας δεν θα επιλέξει φέτος το “πρόσωπο” της Eurovision.

Όμως, αυτό που ακούγεται είναι ότι το κοινό θα επιλέξει με ψηφοφορία το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξουν τρία τραγούδια, όλα ερμηνευμένα από τη Demy, σε μουσική του Δ. Κοντόπουλου,  ανάμεσα στα οποία θα κληθούμε εμείς να ψηφίσουμε το ένα, αυτό που θα “ταξιδέψει” με την Demy στην Ουκρανία. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα τραγούδια δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα, όμως τις περιμένουμε μέσα στο επόμενο διάστημα.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας