Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Νομού Ροδόπης στο δήμαρχο Κομοτηνής

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης πραγματοποίησε επίσκεψη γνωριμίας στον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη.

            Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τα μέλη της Ένωσης, αναφορικά με τα κενά των οργανικών θέσεων, τις αυξημένες απαιτήσεις αστυνόμευσης, το μεταναστευτικό, τη λειτουργία μεθοριακού σημείου διαβατηρικού ελέγχου Νυμφαίας, τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, το τμήμα μεταγωγών-δικαστηρίων, το τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και πολλά άλλα.

            Μετά από ενδελεχή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων ο Δήμαρχος Κομοτηνής διαβεβαίωσε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης ότι ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής θα βρίσκεται διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των Αστυνομικών, που υπηρετούν στον τόπο μας. Δεσμεύτηκε δε, ότι θα καταβάλλει το μέγιστο των δυνάμεών του, προκειμένου να συμβάλλει κι αυτός στην επίλυση των ζητημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο τους. Επίσης, τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα αναλάβει πρωτοβουλίες στην κατεύθυνση αυτή.   

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας