Εγκαινιάστηκε ο νέος χώρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κομοτηνή

Πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 20 Μαρτίου τα εγκαίνια του νέου κτιρίου της Περιφερειακής Μονάδας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΟΠΕΚΕΠΕ( Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων) στο Κόσμιο Κομοτηνής.
Το εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονος και ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Γρηγόριος Αποστολάκος, παρουσία του Γενικού Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκου Μπαμπασίδη ,του Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρη Γιαννακίδη,του αντιπεριφερειάρχη Παύλου Δαμιανίδη, του δημάρχου Κομοτηνής Γεώργιου Πετρίδη, της υποψήφιας δημάρχου Κομοτηνής Φελίνας καζάκου, του προέδρου της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «Ροδόπη» Στάθη Κεφαλίδη καθώς και εκπροσώπων διάφορων κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων της περιοχής αλλά και πολλών κατοίκων.
Ιδιαίτερα χαρούμενος δήλωσε ο κ.Αποστολάκος για το πρώτο ιδιόκτητο κτίριο που αποκτάει ο ΟΠΕΚΕΠΕ, γεγονός που είναι αποτέλεσμα μια; εντυπωσιακής και συλλογικής προσπάθειας της διεύθυνσης αλλά και των εργαζόμενων. Ο νέος χώρος διασφαλίζει αφενός καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ και τη βελτίωση ποιότητας υπηρεσιών που θα παρέχει αφετέρου. Ακόμη ο πρόεδρος διέκρινε θετικά εντυπωσιακή αλλαγή στην πόλη της Κομοτηνής αφού την επισκέφτηκε μετά από 25 χρόνια.15

17

20

22

24

26

27

30

31

32

33ΚΤΙΡΙΟ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΟΣΜΙΟ
Ευτυχής για την ολοκλήρωση μιας προσπάθειας που είχε ξεκινήσει πέρυσι δήλωσε και ο Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου δαπανήθηκαν περίπου 30.000 ευρώ, ποσό σημαντικά μικρότερο από το προβλεπόμενο των μελετών. Ο Διευθυντής δεν παρέλειψε να καλωσορίσει τα διοικητικά στελέχη του οργανισμού, τον πρόεδρο κ. Γ.Αποστολάκο και τον αντιπρόεδρο κ.Αλ.Οφίδη τους οποίους θέλησε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρα για την συμπαράσταση χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτό το αποτέλεσμα.
Στα ακόλουθα βίντεο θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε αναλυτικότερα επι του θέματος.



About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας