Εγγραφή στους στρατολογικούς πίνακες

Ανακοινώνεται ότι όσοι άρρενες γεννήθηκαν το έτος 1999 και είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων :
1)Της Δημοτικής Ενότητας του ΔΗΜΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Δ.Ε, Κομοτηνής, Τ.Κ. Θρυλορίου, Τ.Κ. Κάλχαντα, Τ.Κ. Καρυδιάς, Τ.Κ. Πανδρόσου, Τ.Κ. Γρατινής και Τ.Κ. Κοσμίου), πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 31-03-2015.
Οι πληροφορίες μπορούν να δίνονται και τηλεφωνικά στα παραπάνω αναγραφόμενα τηλέφωνα .
2)Της Δημοτικής Ενότητας ΑΙΓΕΙΡΟΥ του Δήμου μας (Τ.Κ. Αιγείρου, Τ.Κ. Μέσης, Τ.Κ. Νέας Καλλίστης και Τ.Κ. Φαναρίου), πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας ή στο ΚΕΠ Αιγείρου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 31-03-2015.
Οι πληροφορίες μπορούν να δίδονται και τηλεφωνικά στα παραπάνω αναγραφόμενα τηλέφωνα, καθώς και στο τηλέφωνο 25310-83350 του ΚΕΠ Αιγείρου.
3)Της Δημοτικής Ενότητας Νέου Σιδηροχωρίου του Δήμου μας (T.K. Νέου Σιδηροχωρίου και Τ.Κ. Αγίων Θεοδώρων), πρέπει να προσέλθουν (οι ίδιοι ή οι γονείς τους) στο γραφείο Μητρώων Αρρένων του Δήμου μας ή στο ΚΕΠ Ν. Σιδηροχωρίου, για συμπλήρωση των στοιχείων τους στους Στρατολογικούς Πίνακες, το αργότερο μέχρι 31-03-2015.
Οι πληροφορίες μπορούν να δίδονται και τηλεφωνικά στα παραπάνω αναγραφόμενα τηλέφωνα, καθώς και στα τηλέφωνα 25313-52920, 52921 και 52922 του ΚΕΠ Νέου Σιδηροχωρίου.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας