ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ “ΥΠΟΔΟΧΗΣ” ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ως γνωστόν, η Νομαρχιακή Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ροδόπης, από την πρώτη στιγμή που κατέφθασαν οι πρώτοι λαθρομετανάστες στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ήταν παρούσα, όπως επίσης ήταν παρούσα και στα επεισόδια που δημιουργήθηκαν κατά την αποβίβαση και την είσοδό τους στη Σχολή ως άνω Σχολή.
Είναι ανάγκη να τονίσουμε, στις Ροδοπίτισσες και στους Ροδοπίτες Έλληνες συμπολίτες μας, ότι όλοι αυτοί οι λαθρο-έποικοι που έχουν σκόπιμα(!) μεταφερθεί στην περιοχή μας δεν αποτελούν θύματα πολέμου, όπως εντέχνως διαρρέουν και προσπαθούν να μας πείσουν κάποιοι. Δεν είναι γυναικόπαιδα και γέροντες. Πρόκειται για λιποτάκτες και δωσίλογους που αντί να παραμείνουν στις πατρίδες τους πολεμώντας για ιδανικά άγνωστα γι’ αυτούς (Πατρίδα, Οικογένεια κ.λπ.), όπως πάντα έκανε η δική μας φυλή, προτίμησαν -κατόπιν καθοδήγησης και προτροπής- να αφήσουν τις οικογένειές τους και ήρθαν στην Ελλάδα με σκοπό και στόχο τον εποικισμό της! Πρόκειται για δραπέτες από τις φυλακές των χωρών τους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την εκεί έκρυθμη κατάσταση, την εγκατέλειψαν και ήρθαν στο τόπο μας με στόχο και πάλι το έγκλημα. Πρόκειται για παραβατικούς, ναρκομανείς, σωματέμπορους, που ως γνωστόν η τροϊκανή κυβέρνηση θέλει -με κάθε τρόπο- να ξεφορτωθεί στέλνοντάς τους από την Αθήνα στη μακρινή και παραμελημένη Θράκη μας…
Ως Ν.Ε Λαϊκού Συνδέσμου Π.Ε Ροδόπης απαιτούμε την άμεση απέλασή τους και όχι την περιφορά τους από πόλη σε πόλη ή από στρατόπεδο σε στρατόπεδο.
Δεν θέλουμε η Κομοτηνή και η τριγύρω περιοχή να ζήσει καταστάσεις σκληρής εγκληματικότητας, όπως ακούμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων για άλλες περιοχές, στις οποίες οι λαθρομετανάστευση είναι πλέον μάστιγα.
Κατ’ επέκταση, απαιτούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών από την Πατρίδα μας.
Κάποιες τοπικές “οργανώσεις” (ευτυχώς ελάχιστες) προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα συμπαράστασης, με συλλογή τροφίμων, φαρμάκων, ιματισμού κ.τ.λ. Συμπαράσταση σε ποιους; Σε αυτούς που αύριο θα μπουν στα σπίτια για να σφάξουν ή να βιάσουν χωρίς λόγο και αιτία;
Τέλος, να υπενθυμίσουμε σε κάποιους (για πολλοστή φορά) ότι δυστυχώς υπάρχουν χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που ζούνε κάτω από το όριο της φτώχειας! Αλληλεγγύη, στήριξη και ουσιαστική βοήθεια μόνον σε αυτούς! Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε πρέπει, όλοι οι Έλληνες να είμαστε ενωμένοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας