Το Δ.Σ. του Τμήματος ΑΧΕΠΑ «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 συναντήθηκε με τους 3 βουλευτές της Ροδόπης

Το Δ.Σ. του Τμήματος ΑΧΕΠΑ «ΟΡΦΕΥΣ» HJ-20 απαρτιζόμενο από:

1. τον Πρόεδρο Θεοδοσίου Θεοδόσιο,
2. τον Αντιπρόεδρο Βατίτση Χρήστο,
3. τον Γραμματέα Τσολακίδη Νικόλαο,
4. τον Ταμία Βεζυριαννίδη Μιχάλη και
5. τον Warden Χαραλαμπίδη Χαράλαμπο
καθώς και ο Κυβερνήτης της Περιφερείας 25 της ΑΧΕΠΑ Ελλάδος Κεφαλίδης Ευστάθιος συναντήθηκαν με τους Βουλευτές του Ν. Ροδόπης, κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, κ. Χαρίτο Δημήτριο και κ. Ιλχάν Αχμέτ. Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι και μέλος του Τμήματος ΑΧΕΠΑ «Ορφευς» HJ-20.

 

Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τους στόχους της ΑΧΕΠΑ, της Περιφέρειας 25 της Ελλάδος και του τοπικού Τμήματος ΑΧΕΠΑ «Ορφευς» HJ-20 που αφορούν τον Ελληνισμό, καθώς και την εξωστρέφεια και το μέλλον της Θράκης. Συζητήθηκε το πλαίσιο συνεργασίας ενόψει και της επετείου των εκατό ετών από την ενσωμάτωσή της Θράκης στον ελληνικό κορμό και διατυπώθηκαν οι προβληματισμοί και η ανησυχία του Τμήματος ΑΧΕΠΑ «Ορφευς» HJ-20 απέναντι στην μετεγκατάσταση προσφύγων στην περιοχή και στο θέμα της εξόρυξης χρυσού. Επίσης, τονίστηκε η αναγκαιότητα εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης για το θέμα της ψήφου των ομογενών.

Συμφωνήθηκε από όλους η συνεργασία με κοινό σκοπό την ανάδειξη αυτών των ζητημάτων, την διαμόρφωση προτάσεων και την προώθησή τους σε κεντρικό επίπεδο.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας