Τελικά ο Μουμιν Οντερ ποιον υποστηρίζει; Τον Στυλιανίδη ή τον Κάτραντζη;

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε δημοσίευμα ενημερωτικής ιστοσελίδας της Κομοτηνής περί κυνηγητού του  Ευριπίδη Στυλιανίδη από το Τουρκικό προξενείο.

Ένα επαναλαμβανόμενο σενάριο …που κάνει την εμφάνιση του πριν από κάθε βουλευτικές εκλογές;

Μα ποιο λόγο έχει το Προξενείο να μην θέλει τον Ροδοπίτη πολιτικό;

Επί υπουργίας του δεν ήταν που ήρθε η τράπεζα της Ζιράτ στην Κομοτηνή;

Τι πιο μεγαλύτερη χάρη προς τον Τουρκικό επεκτατισμό μέσω οικονομικής διείσδυσης στη Θράκη ;

Και αν σε κυνηγά κάποιος …τον βάζεις  στο προεκλογικό σου φυλλάδιο να τον χαιρετάς εγκάρδια;  Δεν έχει παρά να ρίξει κανείς μια ματιά στο έντυπο που μοίρασε ο κ Στυλιανίδης σε κάθε σπίτι της Ροδόπης πριν λίγες ημέρες…για να δει την σχετική φωτογραφία. Λέτε να μπήκε εκ παραδρομής; Όχι δα…ήταν προσεκτικά επιλεγμένη…και δίπλα στην φωτογραφία με τον χαιρετισμό με την Μέρκελ.

Μάλιστα για να γίνει πιο πιστευτό το δημοσίευμα παραθέτει φωτογραφία του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Μουσταφα Κατραντζη σε επίσημο γεύμα με τον Τούρκο Πρόξενο , την νυν και τον πρώην πρόεδρο του DEB …και τον Μουμιν Οντερ….ως πειστήριο για την πριμοδότηση εκ μέρους της Άγκυρας του μειονοτικού βουλευτή.

Έλα μου ντε όμως …που ο διάολος έχει κοντά ποδάρια…αφού στη σημερινή επίσκεψη του κ Στυλιανίδη στο χωριό της Διαλαμπής ….ποιός τον συνόδευε; 

Μα ο Μουμιν Οντερ….ναι αυτός που κατόπιν διαταγές της Άγκυρας στηρίζει με νύχια και με δόντια τον Κάτραντζη.

Φυσικά από την επίσκεψη Στυλιανίδη στην Διαλαμπή …κάποιος έλαμψε δια της απουσίας του.

Ποιος ? Ο μοναδικός χριστιανός υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου…Κυριάκος Αμούτζας.

Γιατί έλειπε;  Οι κάτοικοι του δήμου Ιάσμου το γνωρίζουν πολύ καλά…

Μέρος του χριστιανικού στοιχείου «αναγκάσθηκε» ή «πείστηκε» να ψηφίσει τον Μουμίν Οντερ…ναι ναι αυτόν που κυνηγά μαζί με το DEB και το προξενείο τον Στυλιανίδη.  Και τι στήριξε φανερά ο νέος Δήμαρχος Ιάσμου κ Οντερ στις περιφερειακές εκλογές? Μα Τοψίδη φυσικά!!!!

Κοιτάτε εδώ να δείτε συμπτώσεις ε?

Σαν πολύ συνεργασία δεν φαίνεται να υπάρχει με τους υποτιθέμενους διώκτες?

Βέβαια το δημοσίευμα δεν παραλείπει να ξεφύγει εντελώς…από τα όρια…αφου περιγράφει τους συνυποψήφιους  του κ Στυλιανίδη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ …ως επιθυμούντες την εκλογή ενός μόνο  βουλευτή από τη ΝΔ …και μάλιστα μουσουλμάνου…δηλαδή του Κάτραντζη.

Μα γιατί τόση αναστάτωση; Αφού ως βουλευτή διόρισαν τον κ Στυλιανίδη …τόσοι και τόσοι φίλοι του νυν βουλευτές…που πέρασαν να επισκεφθούν πριν λίγους μήνες, την Κομοτηνή. Σιγά μην πέφτει λόγος και στον Ροδοπίτη ψηφοφόρο.

Εκείνο που δεν απαντά όμως το δημοσίευμα – για την ακρίβεια δεν το θέτει καν- είναι γιατί αρνήθηκε ο κ Στυλιανίδης θέση στα ψηφοδέλτια της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας… όπου εκεί δεν θα τον κυνηγούσε κανένα Προξενείο. Γιατί σώνει και καλά στην Ροδόπη που είναι περιτριγυρισμένους από «κακούς» που θέλουν να τον αφανίσουν;

Ο ίδιος λέει από πατριωτισμό….η κα Μέρκελ τι λέει όμως;

ΥΓ

Αύριο τα νεώτερα από τον “πόλεμο” στον ορεινό όγκο και στα πομακοχώρια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας