Συλληπητήρια Επιστολή Μουφτή Κομοτηνής για την ανείπωτη τραγωδία

Η Μουφτεία της Κομοτηνής απέστειλε ήδη βοήθειες στους πυρόπληκτους και θα πραγματοποιηθεί έρανο στα τεμένη της Κομοτηνής στις 27 Ιουλίου του 2018 ημέρα Παρασκευή ώστε μαζί με τις ευχές μας να είμαστε δίπλα στον δοκιμαζόμενο λαό της περιοχής.
Προσευχόμαστε στον Ύψιστο Θεό να δώσει δύναμη και κουράγιο σε αυτούς που αγωνίζονται για τις ζωές τους, στους πυρόπληκτους και στις οικογένειες τους.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΜΟΥΦΤΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αξιότιμο
Κύριον Αλέξη Τσίπρα
Πρόεδρο της Κυβέρνησης
Μέγαρο Μαξίμου
Ηρώδου Αττικού 19
106 74 Αθήνα
Κομοτηνή, 25 Ιουλίου 2018
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,
Η καρδιά μας νιώθει βαθειά πληγωμένη εξαιτίας των πυρκαγιών που έχουν πλήξει την Πατρίδα μας, για τους ανθρώπους που έχασαν άδικα την ζωή τους, για εκείνους από τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται ως εγκαυματίες στα νοσοκομεία, διατρέχοντας κίνδυνο ζωής. Η θλίψη μας είναι ανείπωτη για το πλήγμα που έχει υποστεί το φυσικό περιβάλλον, το μεγάλο τραύμα που έχει πλήξει την Φύση της Πατρίδας μας, με απρόβλεπτες συνέπειες.
Τα δάκρυα και ο βουβός πόνος μας, γίνονται προσευχές προς τον Θεό, να προσφέρει παραμυθία στους συμπατριώτες μας, που δοκιμάζονται σκληρά. Να προσφερθεί παρηγοριά στους συγγενείς των ανθρώπων που χάθηκαν τόσο τραγικά.
Ειλικρινά, με τις σκέψεις και τις ευχές μας, στεκόμαστε δίπλα σε Σας, στα στελέχη της Κυβέρνησής μας, στους άνδρες και στις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, αλλά και της Αστυνομίας, που προσφέρουν με τόσο θαυμαστό τρόπο τις υπηρεσίες τους, εκεί που ο κίνδυνος είναι άμεσος και τραγικά αισθητός!

Διάπυρος ευχέτης προς τον Ύψιστο
Ο Μουφτής Κομοτηνής
ΜΕΤΣΟ ΤΖΕΜΑΛΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας