Στο 6ο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ του Ναυπλίου ο σύλλογος Εβριτών Ροδόπης

Με την συμμετοχή της χορωδίας “E-CHO” (Evrites Choir), στο 6ο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ του Ναυπλίου, που διοργανώθηκε από 6 έως 9 Νοεμβρίου 2019, ξεκίνησε την φετινή πολιτιστική δραστηριότητά του ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Ροδόπης. Ένα φεστιβάλ που διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο των χορωδιών που λαμβάνουν μέρος από πολλά μέρη της Ελλάδος και όχι μόνο.

Τα μέλη της χορωδίας του συλλόγου, υπό την καθοδήγηση της κ. Βερόνικας Σεμερτζίδου και με το ρεπερτόριο που παρουσίασαν, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού του Ναυπλίου, που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο της εκδήλωσης, αφήνοντας πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, παρόλο που είναι μια νεοσύστατη χορωδιακή ομάδα και που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει πραγματοποιήσει ήδη καλές εμφανίσεις, αφήνοντας υποσχέσεις για ακόμη περισσότερες προσδοκίες μελλοντικά.

Η χορωδία E-CHO συμμετείχε το Σάββατο στο ελεύθερο πρόγραμμα του φεστιβάλ με ρεπερτόριο που «ξέφευγε» από χορωδιακά στερεότυπα. Εκτός από τα τραγούδια «Πέταξες» και «Το Χειροκρότημα» που είχαν ήδη παρουσιαστεί από την χορωδία και σε άλλες εμφανίσεις της πρωτοπαρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο Ναύπλιο, ξεσηκώνοντας το κοινό τα τραγούδια, “Το Μαργούδι κι Αλεξαντρής”, “Viva per lei” και “Just the way you are”.

Στο περιθώριο του φεστιβάλ, η αποστολή του Συλλόγου Εβριτών Ν. Ροδόπης ξεναγήθηκε στην πόλη του Ναυπλίου, συναντήθηκε με το δραστήριο προεδρείο του Συλλόγου Θρακιωτών της Αργολίδας, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και τον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτή ήταν η πρώτη από μια σειρά αποστολών και δράσεων του συλλόγου, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, που σχεδιάστηκαν για τη σεζόν 2019-2020.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας