Προσοφρά Ιατρικού Υλικού στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου

Το Rotaract Club Komotini συνεχίζοντας την αδιάλειπτη παρουσία του και στήριξη της τοπικής μας κοινωνίας εξαγγέλλει την παράδοση βοηθητικού ιατρικού υλικού στο Κέντρο Υγείας Ιάσμου. Συγκεκριμένα την Τρίτη 02 Ιουνίου 2015 στις 14.00μμμ στο ξενοδοχείο Ανατόλια θα παραδοθεί σε εκπροσώπους τους Κέντρου Υγείας Ιάσμου ιατρικό υλικό αξίας 480Ε.

Ένας από τους 6 τομείς στόχευσης του Διεθνούς Ρόταρυ είναι η ΥΓΕΙΑ. Πιστοί λοιπόν στον σκοπό αυτό , μετά από έρευνα των ροταρακτόρων σχετικά με τις άμεσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας σε τομείς υγείας, αποφασίσαμε να στηρίξουμε το συγκεκριμένο Κέντρο.

Ευχαριστούμε θερμά τους ροταριανούς Γιώργο Χριστοφορίδη εισ.Διοικητή , τον Γιάννη Τζαμπάζη εισ.Ταμεία και σύνδεσμο με τον χορηγό όμιλο Ρ.Ο.Κ. και τον Μενέλαο Συκάκη βοηθ. Διοικητή της Περιφέρειας μας, για την αυθόρμητη και ευγενική χρηματική τους χορηγία , η οποία προστέθηκε στο δικό μας ταμείο , ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ένα αξιοπρεπές σε αξία βοηθητικό υλικό.

Όπως είναι ήδη γνωστό οι δράσεις του ροταράκτ δεν χρηματοδοτούνται από κανένα φορέα , παρά μόνο από την αγάπη μας για την τοπική κοινωνία και τον συνάνθρωπο που έχει την ανάγκη μας.

Η Πρόεδρος 2014-15

Χριστίνα Συκάκη

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας