Ποιοι μένουν εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ροδόπη

Όσο πλησιάζει ο καιρός προς τις εθνικές εκλογές, τόσο και ξεκαθαρίζει το τοπίο των υποψηφίων βουλευτών στο νομό Ροδόπης.
Το ψηφοδέλτιο που ενδιαφέρει περισσότερο είναι φυσικά αυτό της Ν.Δ, το οποίο και θα συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό, έπειτα από την δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξαΰλωση των ΑΝΕΛ στην βόρεια Ελλάδα.
Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα την τελική σύνθεση του ψηφοδελτίου, αφού αυτή είναι αρμοδιότητα του Προέδρου του κόμματος, όμως κάλλιστα μπορώ να σας αναφέρω διάφορα ονόματα που κατά καιρούς έχουν ακουσθεί αλλά είτε πρόκειται για ευσεβείς πόθοι των ίδιων είτε για ράδιο αρβύλα.
Ας ξεκινήσω από τους δυο μειονοτικούς υποψήφιους που ακούσθηκε το όνομα τους, τον Μουμιν Οντερ και τον Αχμέτ Χατζηοσμάν . Ο πρώτος μετά από την παραίτηση του από τον περιφερειακό συνδυασμό της πολιτικής αναγέννησης, έκλεισε πίσω του οριστικά την πόρτα κάθε πιθανότητας που συγκέντρωνε για ένταξη του στο ψηφοδέλτιο….ενώ για τον δεύτερο , ποτέ δεν υπήρξε η παραμικρή πιθανότητα μετακίνησης του Α. Χαζηοσμάν από το ΠΑΣΟΚ στη Ν.Δ. και η δήθεν υποψηφιότητα υπάγεται στην έγκυρη πηγή που ονομάζεται ….ράδιο άρβυλα.
Τώρα όσο αφορά τους χριστιανούς υποψηφίους, όπου οι επίδοξοι να στελεχωνόσουν το ψηφοδέλτιο μειώθηκαν κατά ένας μια που είναι κεντρική απόφαση να μην συμπεριληφθούν , όσοι συμμετείχαν ή θα συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές
σε αντιπάλους συνδυασμούς από αυτούς που δίνει το χρίσμα η ΝΔ όσο αφορά τους μητροπολιτικούς δήμους.
Έτσι μένει απ έξω και ο Πρόεδρος της Γευσιγνωσίας Θέμις Τζενετίδης ο οποίος εκλέχθηκε με τον συνδυασμό του Γιώργου Πετρίδη.
Φυσικά με μόνο τίτλο στο βιογραφικό του ,αυτόν του συνταξιούχου δεν είχε καμια πιθανότητα εκλογής και όλοι αναρωτιόταν από που προέκυπτε μέχρι τώρα αυτή η σιγουριά του για την υποψηφιότητα. Του την είχε τάξει άραγε κανείς?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας