Ο Πρύτανης ή ο Πρυτανεύων παρουσιάσθηκε σήμερα στην Πρυτανεία;

Μάλλον επιβεβαιώθηκε η ανακοίνωση του Υπουργού Παιδείας περί νέας απόφασης παύσης των διοικητικών καθηκόντων του Πρύτανη του ΔΠΘ, όσο κι αν ο κ. Καραμπίνης ήθελε να πιστεύει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα παρουσιάσθηκε ο Πρυτανεύων Σταύρος Τουλουπίδης στην πρυτανική καρέκλα.

Αν και μέχρι χθες το μεσημέρι ο κ. Καραμπίνης είχε δηλώσει πως δεν του είχε παραδοθεί σχετική απόφαση, υποθέτουμε ότι αυτή “τον βρήκε” στο δεύτερο ήμισυ της χθεσινής ημέρας και του στέρησε για άλλη μια φορά την πρυτανική θέση.

Βέβαια, επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι. Παρ΄ όλα αυτά, θα πρέπει να πληροφορηθεί η ακαδημαϊκή κοινότητα για το τι συνέβη τα δύο τελευταία εικοσιτετράωρα. Οπότε, αναμένουμε ανακοίνωση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Αυτό που επιβεβαιώνει μάλλον τον παραπάνω συλλογισμό είναι η απουσία του κ. Καραμπίνη από τη σημερινή εκδήλωση με ομιλητή του πρώην Πρύτανη Γ. Πανούση, αφού όπως ο ίδιος είχε δηλώσει σκόπευε να παρευρεθεί στην παραπάνω ομιλία, κάτι που δεν επαληθεύτηκε.

Ποιος πρυτανεύει;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας