Ομόφωνη στήριξη από τους φορείς της Ροδόπης στην αναβάθμιση και όχι την υποβάθμιση του Δ.Π.Θ.

Η κοινή συστράτευση όλων των δυνάμεων της Ροδόπης με σκοπό την ενίσχυση του Δ.Π.Θ και όχι την αποδυνάμωση του ήταν το μήνυμα του συμβουλίου όλων των φορέων της Ροδόπης , το πρωί του Σαββάτου 10/02/2018, στο χώρο του επαγγελματικού και βιοτεχνικού επιμελητηρίου Ροδόπης, το οποίο ήταν και ο οργανωτής της σύσκεψης.
Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρυτανεύων του Δ.Π.Θ. κ Σταύρος Τουλουπίδης, ο οποίος ανέλυσε όλες τις κινήσεις του υπουργείου παιδείας όσο αφορά την ίδρυση νέας νομικής σχολής στην Πάτρα καθώς και τις τρέχουσες εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον του ΑΤΕΙ ΑΜΘ.

Στην σύσκεψη μετείχαν ,ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του ΕΒΕΡ κ Α.Γραβάνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ Μουσταφά , ο βουλευτής της Δημοκρατικής συμπαράταξης κ Ιλχαν Αχμετ, ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ Παντελεήμων , ο περιφερειάρχης ΑΜΘ κ Χ.Μέτιος, ο αντιπεφεριάρχης Ροδόπης κ Ν.Τσαλικίδης, οι δήμαρχοι Κομοτηνής και Μαρωνείας Σαπών Γ.Πετριδης και Γ.Σταυρίδης , η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ροδόπης κ Ι.Χατζηαντωνίου ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ Α.Βαφειάδης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης Δ.Λουρίκας ,η πρόεδρος του εμπορτικού συλλόγου Κ Κωνσταντινίδου,ο πρόεδρος του συμβολαιογραφικού συλλόγου κ Τερζίδης , ο πρόεδρος των λογιστών κ Σαββάκης, ο κοσμήτορας της νομικής σχολής του ΔΠΘ κ Μαστροκώστας, η αρχηγός της δημοτικής παράταξης ΠΟΛΗτική Ανατροπή κ Ε.Λαφτσή ενώ εκ μέρος των κομμάτων παρόντες ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ Σ.Σακελλίων, ο πολιτευτής ΣΥΡΙΖΑ κ Δ. Χαρίτου και απο την Νέα Δημοκρατία η πολιτευτής Β.Ελευθεριάδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας