Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης από τον Γιάννη Γκαράνη στην προεκλογική ομιλία του στην Κομοτηνή

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πόλη της Κομοτηνής έκανε σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής και επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», κ. Γιάννης Γκαράνης.

Ο κ. Γκαράνης αναφέρθηκε στο σχέδιο του για την επόμενη μέρα του Δήμου Κομοτηνής, αναλύοντας όλους του τομείς με τους οποίους θα καταπιαστεί η παράταξη του, αν ο κόσμος της Κομοτηνής εμπιστευτεί αυτόν και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του.

Ο επικεφαλής της Κοινωνίας Πολιτών έκανε λόγο και παρουσίασε αναλυτικά τις προτάσεις του για την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την παιδεία, τις υποδομές και το περιβάλλον. Αναφέρθηκε στα έργα που πέτυχε η διοίκηση του Γιώργου Πετρίδη τα προηγούμενα 9 χρόνια και τα οποία επιθυμεί να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο ο ίδιος.

Με αιχμές κατά των συνυποψηφίων του και κατηγορίες για «ρητορείες» και λόγια του αέρα, ο Γιάννης Γκαράνης παρουσίασε το ρεαλιστικό του σχέδιο για τον Δήμο Κομοτηνής, το οποίο θα είναι έτοιμος να εφαρμόσει μετά τις εκλογές.

Ο υποψήφιος δήμαρχος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Κοινωνίας Πολιτών, η οποία βέβαια αποτελεί την μόνη παράταξη στο Δήμο Κομοτηνής που κατέθεσε πλήρη συνδυασμό.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο απερχόμενος δήμαρχος, κ. Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος δήλωσε τη σιγουριά του για την επιτυχία που θα έχει στις κάλπες ο Γιάννης Γκαράνης και η Κοινωνία Πολιτών.

Στην ομιλία παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Ροδόπης, κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο πρώην Υπουργός, κ. Γιώργος Πεταλωτής, η Αντιπρύτανης του ΔΠΘ, κα. Γαβριηλίδου Ζωή, ο υπ. Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, κ. Γιώργος Μανανάς, κ.α.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομιλία του Γιάννη Γκαράνη ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό παρευρισκομένων κατά τη φετινή προεκλογική περίοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας