Μια η είδηση, δύο οι ερμηνείες

Ας ξεκινήσουμε με την σωστή είδηση.
Με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας κ.Yasu Shimizu συναντήθηκαν σήμερα ο Γενικός Διευθυντής στην ΣΕΚΕ Α.Ε. . Αλέξανδρος Κοντός και ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας Ευριπίδης Στυλιανίδης,στην Πρεσβεία της Ιαπωνίας.
Ας πάμε στην είδηση όπως μεταδόθηκε σε δελτίο τύπου.
Με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας κ.Yasu Shimizu συναντήθηκαν σήμερα οι πρώην Υπουργοί κ. Αλέξανδρος Κοντός και Ευριπίδης Στυλιανίδης στην Πρεσβεία της Ιαπωνίας, στην Αθήνα.

Κατά τα λοιπά το κείμενο παραμένει το ίδιο και στις δυο περιπτώσεις.

“Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περιοχή της Θράκης καθώς επίσης και οι προοπτικές που υπάρχουν για ενίσχυση των σχέσεων σε εμπορικό και πολιτιστικό επίπεδο μεταξύ της Ιαπωνίας και της ευρύτερης περιοχής της Θράκης.
Επίσης, οι κ.κ. Κοντός και Στυλιανίδης προσκάλεσαν τον κ. Πρέσβη στους Νομούς της Ξάνθης και της Ροδόπης , προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής με στόχο την αναζήτηση πεδίων συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. ”

Διαβάζουμε από το βιογραφικό του Αλέξανδρου Κοντού , όπως το επισυνάπτει ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του.
“Από το 1982 υπήρξε ανώτατο διευθυντικό στέλεχος εταιριών, που μεταποιούν αγροτικά προϊόντα. Το 1989 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή εργοστασίου Ξάνθης στην Σ.Ε.Κ.Ε Α.Ε. (Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος), μια από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές και πλέον κερδοφόρες εταιρίες καπνού στη χώρα μας. Από το 2009 μέχρι σήμερα είναι Γενικός Διευθυντής στην ΣΕΚΕ Α.Ε. , συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας