Με σκορ 3-0 έχασε ο Μέτιος στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ροδόπης και ούτε που το κατάλαβε.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου η ΝΟΔΕ Ροδόπης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με καλεσμένο τον βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή.

Καθαρά τυπική κομματική η εκδήλωση και φυσικά  με ευχές για τις προσεχείς εκλογές  για εκλογή του Ευριπίδη Στυλιανίδη ως βουλευτή (σ αυτό θα αναφερθώ σε επόμενο άρθρο) , του Χρήστου Μέτιου ως περιφερειάρχη ΑΜΘ και του Αντώνη Γραβάνη ως δημάρχου Κομοτηνής.

Ως εδώ τίποτα το παράξενο , εξάλλου στην Ροδόπη πάντα έρχονται επίσημοι κομματικοί προσκεκλημένοι που είναι φίλα προσκείμενοι προς τον Ευριπίδη, οποιοσδήποτε άλλος απαγορεύεται δια ροπάλου, μέχρι εκεί βλέπετε φτάνει η δημοκρατία μας.

Να σας πω και το ευτράπελο τώρα το οποίο δικαιολογεί και τον τίτλο του άρθρου.

Στο τραπέζι των επισήμων καθόταν από την αρχή της εκδήλωσης ο νυν περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, ο οποίος μετά την ομιλία του , άκουγε τις υπόλοιπες ομιλίες των στελεχών της Ν.Δ. , μέχρι να έρθει η κορύφωση της  εκδήλωσης που δεν θα ήταν άλλη από την ομιλία του επίσημου προσκαλεσμένου Κώστα Καραμανλή.

Και ω του θαύματος! 3 λεπτά πριν ανεβεί στο βήμα  ο κ Καραμανλής κάνει την εμφάνιση του στην αίθουσα και κάθεται σε τραπέζι ο «αντάρτης»  υποψήφιος περιφερειάρχης κ Τοψίδης, ο οποίος αν και από το Έβρο , όλως τυχαίως είπε να μεταχθεί και εως την Κομοτηνή για να ακούσει την ομιλία του εκλεκτού προσκαλεσμένου της ΝΟΔΕ Ροδόπης.

Και τώρα ήρθε η στιγμή που ο Χρήστος Μέτιος έχασε το ματς με σκορ 3-0 …και μάλιστα άνευ αγώνα.

Στο τέλος της ομιλίας του, ο Κώστας Καραμανλής ανταλλάσει χειραψία με τον κ Τοψίδη.

Τόμπολα!!!!!

Ο Χρήστος Μέτιος το μόνο που έκανε ήταν να κοκκινίσει…. ή από θυμό ή επειδή ξαφνικά ζεστάθηκε. Όταν και εφόσον καταλάβει το γίνεται θα είναι πολύ αργά , δεν θα βρίσκεται καν στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας