Μήπως υπέδειξε τον διάδοχο ο Πετρίδης;

Μάρτυρες μιας ασυνείδητης κίνησης του Δήμαρχου Γιώργου Πετρίδη γίναμε χθες όσοι παρακολουθήσαμε την πολύωρη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν πάνω στη ροή του λόγου του αναφέρθηκε στον επόμενο δήμαρχο και ασυναίσθητα (;) έδειξε προς το μέρος του Αντιδημάρχου Νίκου Σωτηρακόπουλου.

Βέβαια, ο Δήμαρχος έσπευσε να διορθώσει το σφάλμα (;) του, λέγοντας πως τυχαία κινήθηκε και πως μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε ή η οποιαδήποτε.

Πάντως, γνωστό είναι πως η Κοινωνία Πολιτών βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις για τον ή την διάδοχο, με τα ονόματα των Νίκου Σωτηρακόπουλου και Γιάννη Γκαράνη να έχουν κλειδώσει όπως φαίνεται, ενώ συζητιέται και αυτό της Κλεοπάτρας Στογιαννίδου. Αλλά, εδώ που τα λέμε, μην σας παραξενέψει αν την τελευταία στιγμή μπει στην κούρσα και κάποιο όνομα έκπληξη, που βέβαια η συμμετοχή του ή της θα εξαρτηθεί από τον ποιον θα “κατεβάσει” η γαλάζια παράταξη.

Τον ποιον προορίζει και ενδεχομένως θα προωθήσει ο Γιώργος Πετρίδης ως διάδοχο μένει να το δούμε.  Ο Νίκος Σωτηρακόπουλος πάντως είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο αγαπητός του “κοινού” και κατά συνέπεια αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Μ.Γ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας