Και επισήμως “αντάρτης” ο Κ.Ζαγναφέρης στην περιφέρεια Α.Μ-Θ

Πριν 3 ακριβώς ημέρες ο Κώστας Ζαγναφέρης φωτογραφιζόταν μπροστά στο άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή…το οποίο φιλοτεχνείται ναι μεν με την πρωτοβουλία του ίδιου…αλλά με χρήματα που συγκέντρωσε από δεκάδες χιλιάδες νεοδημοκρατών οι οποίοι έσπευσαν να αγοράσουν τα κουπόνια που είχαν εκδοθεί για την κατασκευή του.
Και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις , ανακοινώνει την απόφαση του να κατέβει ως υποψήφιος περιφερειάρχης, κόντρα στον επίσημο κομματικό συνδυασμό υπό τον Χρήστο Μέτιο.
Έχω την εξής απορία….θα πέσει το άγαλμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή να τον πλακώσει ή δεν θα πέσει; Μια που ο ιδρυτής της Ν.Δ. ήταν πάντα υπέρ της σύνθεσης και ποτέ της διαίρεσης.
Φυσικά τώρα το λόγο τον έχει ο γραμματέας του κόμματος κ Λευτέρης Αυγενάκης

ΔΗΛΩΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία).
Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ.Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.
Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.
Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας