Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Κομοτηνή σε 70 φωτογραφίες

Σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και στρατιωτικές δυνάμεις παρέλασαν με υπερηφάνεια για την ένδοξη ημέρα του Έθνους, αποδίδοντας φόρο τιμής σε όσους έπεσαν για την ελευθερία της πατρίδας μας.

Στην Κομοτηνή βρέθηκε ως αντιπρόσωπος της Κυβέρνησης ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαος Τόσκας.

Ακόμη, την παρέλαση παρακολούθησαν ο Μητροπολίτης Μ&Κ, κ.κ. Παντελεήμων, οι Βουλευτές Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, Μουσταφά Μουσταφά, Αϊχάν Καρά Γιουσούφ, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, Αντιδήμαρχοι, η Αντιπολίτευση του Δήμου, ο Αναπληρωτής Πρύτανη ΔΠΘ Φώτιος Μάρης, κ.α.

Νίκος Τόσκας: “Τιμούμε όσους αγωνίστηκαν για να είναι ελεύθερος ο τόπος. Πρέπει να διδασκόμαστε από την ιστορία μας. Είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και τα σύνορα”.

Μουσταφά Μουσταφά: “Γιορτάζουμε την απαρχή του αγώνα για τη σύσταση του ελληνικού κράτους. Αντλούμε διδάγματα από την ιστορία, για να μπορέσουμε στις σημερινές δυσκολίες να σταθούμε όρθιοι ως κοινωνία και έθνος”.

Αϊχάν Καρά Γιουσούφ: “Στις εθνικές επετείους πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να φροντίσουμε να διαφυλάξουμε την ειρήνη”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας