Η Νατάσσα Μποφίλιου μας ξανασυστήνεται “Εν λευκώ”

Η πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου μετά από όλα αυτά τα χρόνια απίστευτης αγάπης που έχει δεχτεί από το φανατικό κοινό της αποφάσισε να μας ξαναδώσει μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, έντεκα χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία.

Ο λόγος για το “Εν λευκώ”, τραγούδι που έχει χαρακτηρίσει την ίδια τη Νατάσσα και την πορεία της, τραγούδι που αγαπήθηκε πιο πολύ από όλα όσα ερμήνευσε, σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη!

Το νέο live video clip της Νατάσσας Μποφίλιου παρουσίαζει την καλλιτέχνιδα πλέον στην ωριμότητα της αλλά και  με τόνους από τα ξεκινήματα της. Οι δύο στενοί συνεργάτες της βρίσκονται σταθερά δίπλα της αλλά και η ορχήστρα της “Μπελ Ρεβ” που παίζει μουσική στη νέα ηχογράφηση που έγινε στο Gazi live.

Το “Εν λευκώ” είναι τραγούδι σταθμός, εκφράζει συναισθήματα και μοιάζει πιο πολύ με εξομολόγηση, αυτήν που θέλουμε όλοι μας. Έγινε το τραγούδι που ένωσε την “τριάδα” με το κοινό της και τώρα ήρθε για να επιβεβαιώσει αυτό το δέσιμο, αυτή τη “μαγική” σχέση που έχει η Νατάσσα Μποφίλιου με το κοινό της!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας