Η Θράκη δεν έχει κανένα λόγο να ψηφίσει Βελόπουλο

Σαν κομήτης εμφανίσθηκε το κόμμα Βελόπουλου στις ευρωεκλογές και σάρωσε την Χρυσή Αυγή… Οι Ρώσοι πόνταραν πλέον σε άλλο άλογο αφήνοντας το κόμμα του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη …σχεδόν στα αζήτητα.

Το γιατί το έκαναν είναι απλό.

Όλο το βάρος της Ρωσικής πολιτικής επιρροής πέφτει πλέον μόνο στην βόρεια Ελλάδα όπου οι κάτοικοι είναι και περισσότερο πατριώτες και φυσικά πολύ πιο κοντά στην Εκκλησία.

Βελόπουλος λοιπόν για να διαρρηγνύει τα ιμάτια του υπέρ των προφητειών του Άγιου Παίσιου περί ξανθού  γένους…και φυσικά κατά των Σκοπίων.

Δεν παραλείπει φυσικά να κάνει καθημερινές αναφορές υπέρ της Ρωσίας και του Πούτιν …σαν να βρισκόμαστε στις εποχές του 1830 και μετέπειτα …όπου κάθε κόμμα στην χώρα μας αντιπροσώπευε και μια προστάτιδα δύναμη…κάτι που το πληρώσαμε με αίμα και δάκρυ …με αποκορύφωμα την μικρασιατική καταστροφή.

Ας δούμε το οξύμωρο του πράγματος  όμως…

Να παρουσιάζεται ως πατριωτικό και χριστιανικό ένα κόμμα… το όποιο για όποιον γνωρίζει ιστορία και παρακολουθεί τις γεωπολιτικές εξελίξεις …μόνο τέτοιο δεν είναι βάσει των όσων πρεσβεύει.

Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα και ας πάμε στις σχέσεις Ρωσίας Σκοπίων…με την λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου. Ποιος ίδρυσε(στα χαρτιά) την δημοκρατία της Μακεδονίας; Η Ρωσία του Στάλιν φυσικά. Ποιος πρωτοαναγνωρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία το 1993; Μα και πάλι η Ρωσία… Ποιος πρωταγωνιστούσε τα τελευταία 10-20 χρόνια στα Σκόπια…ενθαρρύνοντας …ίσως και χρηματοδοτώντας τα καραγκιοζλίκια των ψευτομεγαλέξανδρων; Μα και πάλι η Ρωσία…Και τέλος…ποια 2 κράτη πέρυσι πίεζαν με όλους τους τρόπους τους Σκοπιανούς να μην δεχτούν άλλη ονομασία πλην αυτής της σκέτης Μακεδονίας; Μα η Ρωσία και η Τουρκία.

Να πιάσουμε τώρα ένα πιο δύσκολο θέμα;

Να πάμε στην γενοκτονία των ποντίων;

Ποιο κράτος έβαλε του πόντιους να επαναστατήσουν κατά των οθωμανών…τάζοντας τους λαγούς με πετραχήλια…και μετά τους εγκατέλειψε στο έλεος των Νεότουρκων  … υπογράφοντας συνθήκη ειρήνης και συνεργασίας με τα απομεινάρια της οθωμανικής αυτοκρατορίας;

Οι Ρώσοι φυσικά…  Πέφτετε από τα σύννεφα;  Δεν το ξέρατε; Εμ εδώ δεν το ξέρουν ούτε οι μισοί από  τους απόγονους των ποντίων της γενοκτονίας.

Όλα σβήσθηκαν από τις μνήμες λόγω των προφητειών.

Ευκαιρία να πάμε και στις προφητείες…οι οποίες δεν ήταν προφητείες …αλλά λόγια ενθάρρυνσης του μεγάλου Κοσμά του Αιτωλού…προς τον σκλαβωμένο επί 400 χρόνια λαό…προκειμένου να τον προετοιμάσει για την επανάσταση…με την βοήθεια της Ρωσίας.

Τα περίφημα Ορλωφικά πιστεύω να τα θυμάστε από το σχολείο…και το πώς κατέληξε η τότε επανάσταση με την «τεράστια» βοήθεια της Ρωσίας με τρία πλοία και μερικούς οπλίτες.

Δεν έχω άποψη γιατί οι προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού επαναλήφθηκαν και από τα χείλη του Αγίου Παίσιου…ούτε είμαι σε θέση να τον κρίνω.

Θα ξανααναφερθω όμως σε γεγονότα …

Ποιο κράτος θέλει διακαώς να μεταφερθεί σ αυτό η έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου;

Η Ρωσία φυσικά

Ή κι αυτό δεν το ξέρετε;

Προφανώς κανείς δεν σας πληροφόρησε…για το φετινό αναστάσιμο μήνυμα του Οικουμενικού μας Πατριάρχη Βαρθολομαίου…το οποίο αναφερόταν σε νέες προφητείες που κυκλοφορούν…πως ο τρίτος μετά απ αυτόν Πατριάρχης θα είναι Ρώσος και θα έχει την έδρα του στην Μόσχα;

Άστραψε και βρόντηξε ο Πατριάρχης μας …και αντιμετώπισε την απαξίωση…από τους γνωστούς δήθεν πατριώτες…φτάνοντας σε σημείο μάλιστα να τον αποκαλούν Τουρκόσπορο.

Φυσικά δεν χρειάζεται να αναφερθώ στην «άλωση» του Αγίου Όρους…που επιχειρήθηκε από το 2004 και μετά … Τα γεγονότα είναι πρόσφατα και τα θυμάστε. Και για να μην σας μπαίνουν ιδέες …δεν ήταν οικονομικό σκάνδαλο…αλλά πολιτικοθρησκευτικό.

Τι άλλο να σας πω για τους Ρώσους;

Ότι είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της Τουρκίας;

Πως με κανένα τρόπο δεν επιθυμεί την ενεργειακή σύμπραξη Ισραήλ Κύπρου Ελλάδας Ιταλίας …με υποθαλάσσιο αγωγό που θα παρακάμπει την Τουρκία;

Και έρχεται ένα ρωσόφιλο κόμμα να ζητήσει ψήφους από τη Θράκη;

Για να κερδίσουμε τι;

Την ελπίδα πως θα μας «δώσουν» την Κωνσταντινούπολη; Μα εδώ αποδεδειγμένα μέχρι και το πατριαρχείο θέλουν να της πάρουν.

Να κερδίσουμε τι;

Ένα σύμμαχο εναντίον της Τουρκίας;

Να γελάσω τώρα;

Ποιον σύμμαχο;

Και κλείνοντας μια ερώτηση παγίδα

Ποιον συμφέρει να συσπειρώνει την μουσουλμανική μειονότητα εναντίον του χριστιανικού πληθυσμού….και το αντίθετο;

Μήπως κάποιον που έχει ως όπλο τις προφητείες;

Ως επίλογος μια πληροφορία μπόνους….

Η Θράκη συνθηκολόγησε το 2007 και αλώθηκε το 2008.

Βρείτε μόνοι μας τι έγινε τα δυο αυτά έτη.

Και επειδή είμαι στις καλές μου σήμερα….θα σας δώσω ακόμα μια πληροφορία μπόνους η οποία έχει και προφητικά χαρακτηριστικά. Κανείς από τους υποψηφίους δημάρχους ή περιφερειάρχες …ο οποίος συναγελαζόταν με το ξανθό γένος…δεν εκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές στην Θράκη..(για τους χριστιανούς αναφέρομαι).

Έπρεπε να κλείσω τώρα,…αλλά δεν κρατιέμαι και θα το γράψω. Η μπάλα(που παιζεται στη Θρακη) έφτασε μέχρι την Πελοπόννησο ,όπου ο κολλητός του κ Φούχτελ ..κ Πέτρος Τατούλης έχασε την περιφέρεια…μετά από 2 θητείες απόλυτης κυριαρχίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας