ΕνδοΤοψιδιακά μαχαιρώματα υποψηφίων

Την τελευταία στιγμή κατάλαβαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Τοψίδη πως έχουν αμυδρές ελπίδες εκλογής( στους χριστιανούς αναφέρομαι) και ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν τις πιθανότητες τους με κάθε τρόπο.
Τον πιο λογικό τρόπο τον βρήκε υποψήφιος , ο οποίος αφού πρώτα ρώτησε και έμαθε το ακριβές κόστος της εκλογικής καμπάνιας …αντιπάλου του, σκοπεύει μετ εκλογικά να τον-την καταγγείλει για υπέρβαση του ορίου εκλογικών δαπανών. Το έγχρωμο βλέπετε κοστίζει πολύ, και όταν τυπώνεται σε τεράστιους αριθμούς το χέρι μπαίνει πολύ βαθιά στην τσέπη.
Άλλος ή άλλη υποψήφιος σύμβουλος, το πήγε πιο παραπέρα το πολιτικό παιχνίδι. Αυτοσυστήνεται , ως μεσάζων-ζουσα , του επόμενου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στο όνομα του οποίου ζητάει τη ψήφο, λέγοντας μάλιστα πως αν δεν την πάρει , το «θύμα» δεν θα έχει ευνοϊκή μεταχείριση από την αυριανή Κυβέρνηση.
Προφανώς παραβλέπει εντελώς το γεγονός , πως οι συνεργάτες του Τοψίδη θα βλέπουν την πόρτα του Μητσοτάκη μόνο με τα κιάλια…και αν.
Α υπάρχει και υποψήφιος-α Χριστιανός-η που προσπαθεί να προσελκύσει μουσουλμάνους ψηφοφόρους λέγοντας τους πως τα έχει βρει με το Προξενείο.
Τελικά ποιος είπε πως αυτές οι εκλογές δεν έχουν απίστευτο γέλιο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας