Για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής ενημερώθηκε η Φ.Καζάκου

Τον Διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής επισκέφτηκε σήμερα η επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κα Καζάκου προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με τις θετικές εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κου Διοικητή, διήρκεσε μια ώρα. Η Καζάκου ενημερώθηκε από τον κο Φιλιππίδη σχετικά με την διαδικασία, την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα του έργου. Σύμφωνα με το οποίο η δέσμευση που υπάρχει από το Ι.Σ.Ν. είναι η ολοκλήρωση και παράδοση αυτού τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.
Η κα Καζάκου αφού συνεχάρη και ευχαρίστησε τον κο Φιλιππίδη για την τεράστια και επίμονη προσπάθεια του, δεσμεύτηκε πως θα απαιτήσει και θα πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για την επίσπευση των εργασιών που απαιτούνται να γίνουν από την πλευρά του Δήμου Κομοτηνής, αναφερόμενη στην διάνοιξη και δημιουργία του οδικού άξονα καθώς επίσης και τη δημιουργία του βιολογικού σταθμού.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι προσπάθειες στελέχωσης με προσωπικό τόσο του υπάρχοντος και όσο και του νέου Νοσοκομείο. Έγινε σύντομη αναφορά στα χρηματοδοτούμενα προγράμματα τα οποία συμμετέχει το Νοσοκομείο Κομοτηνής καθώς και στους πόρους που έχουν διασφαλισθεί από χρηματοδοτικά εργαλεία και χορηγούς.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κα Καζάκου να δήλωνει την πρόθεση της να υποστηρίξει εθελοντικά, από τεχνοκρατικής πλευράς το όλο εγχείρημα καθώς πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο για το οποίο απαιτείται ένα μεταβατικό στάδιο προετοιμασίας της δομής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας