Ήξερε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης για την Φελίνα;

Μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Φελίνας  Καζάκου από τον Τοψίδη , προκύπτει άμεσο πολιτικό ενδιαφέρον για τον ρόλο του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ροδόπης Γιάννη Βεζυργιαννίδη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Είναι γνωστό πως πριν 3-4 μήνες ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης συνοδευόμενος από τον Αντώνη Γραβάνη και την Φελίνα Καζάκου μετέβησαν στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Αθήνα για να συναντήσουν τον υπεύθυνο του κόμματος  για τις αυτοδιοικητικές εκλογές  κ Νικήτα Κακλαμάνη. Εκεί διαβεβαιώθηκε πως η κ Καζάκου δεν ενδιαφέρεται να ξαναδιεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο και συμφωνεί να ηγηθεί της δημαρχιακής παράταξης ο Αντώνης Γραβάνης.

Δύο τα ερωτήματα που προκύπτουν, προς τι η σπουδή του Γιάννη Βεζυργιαννίδη να τελειώνει την υπόθεση , χωρίς πρώτα να ξεκινήσει μια ανοικτή διαδικασία  πρόσκλησης των ενδιαφερομένων για το δημαρχιακό θώκο. Όπως μάθαμε αργότερα υπήρχαν τουλάχιστον άλλοι δύο ενδιαφερόμενοι.

Δεύτερο ερώτημα. Όταν η κ Φελίνα Καζάκου παραχωρούσε την θέση της στον Αντώνη Γραβάνη, δεν ρωτήθηκε από κανέναν ποιο θα ήθελε να ήταν το πολιτικό της μέλλον;

Ρωτήθηκε.

Και τί είπε;

Εδώ σας θέλω!

Ήταν βλέπετε οι εποχές που κάποιοι έλεγαν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει όπισθεν ολοταχώς στο θέμα της περιφέρειας της ΑΜΘ.

Έλα μου ντε όμως που δεν έκανε πίσω!

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας