Έχασε εντελώς την ψυχραιμία του ο Τοψίδης

Δύο μέρες πριν τις εκλογές  ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης , ευρισκόμενος φανερά σε κρίση πανικού έδωσε μια άνευ προηγουμένου σε περιεχόμενο συνέντευξη στο status radio . Αν και ο ίδιος ο Τοψίδης είναι απόφοιτος της ιδιωτικής σχολής ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – ξέρετε τώρα  τις σχολές στις οποίες καταφεύγουν όσοι δεν καταφέρνουν να περάσουν σε κανένα ΑΕΙ ή ΤΕΙ με πανελλήνιες  και έχουν το μεράκι να πάρουν στα χέρια τους ένα χαρτί για να μην δηλώνουν απλώς ως απόφοιτοι Λυκείου.

Αφού πήρε το πτυχίο από την ΔΕΛΤΑ πηγε να φάει ένα παγωτό στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς για να το πανηγυρίσει…  Μετά πήγε και στα παγωτα ΚΡΙ ΚΡΙ και στην ΑLGITA και τους είπε…ζήλια ζήλια εγώ θα γίνω μεγάλος επιχειρηματίας και θα κάνω δικιά μου φίρμα παγωτών που ναι μεν θα περιέχει φρούτα…αλλα θα παρασκευάζεται από σκόρδα .

Μ αυτα και μ αυτά πλούτισε το Τοψίδης, μια που τα σκόρδα παγωτό με γεύση φρούτου του βγήκαν κερδοφόρα επιχείρηση, και εγινε και πρόεδρος του επιμελητηριου Εβρου …και αντιπρόεδρος Τράπεζας παρακαλώ.

Και μετά είπε να μπλεχτεί με την πολιτική για να βοηθήσει τον φτωχό κοσμάκη στην φτωχότερη περιφέρεια της Ε.Ε. δηλαδή της Α.Μ.Θ.

Και τι έκανε ο μπαγάσας; Επίδειξη  πλούτου σκορπώντας χρήματα αριστερά και δεξιά…μη γνωρίζοντας πως η ιστορία κατέγραψε ήδη ένα παρόμοιο περιστατικό…όταν η Αντουανέτα συνέστησε στο λαό να τρώει παντεσπάνι αν δεν μπορεί να αγοράσει ψωμί.

Και να τα ξόδευε αυτά τα χρήματα για να πάνε σε τσέπες καταστηματαρχών της περιφέρειας που κατέβαινε υποψήφιος….αντε θα το παραβλέπαμε…αλλά βρε παιδιά αυτός δεν άφησε φίρμα για φίρμα των Αθηνών που να μην χρυσοπληρωσει…προκειμένου αυτή να μας πείσει πόσο καλός είναι ο Τοψίδης.

Βέβαια ο Τοψίδης  έχει και ένα καλό που σκοπίμως τα αντιπολιτευόμενα σε αυτόν μέσα αποκρύπτουν. Μεγάλωσε τα όρια της περιφέρειας εξαγγέλλοντας έργα και σε άλλους νομούς άλλων περιφερειών . Μαλλον στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ δεν διδάσκουν γεωγραφία…μια που ο αγαπητός υποψήφιος περιφερειάρχης φαίνεται πως όσο πήγαινε σχολείο δεν πολυενδιαφερόταν να μάθει τουλάχιστον τους νομούς της πατρίδας του.

Α… ναι να μην ξεχάσω…. πως συνεχώς εξαγγέλλει…έργα …δομές και θεσμούς που αρμοδιότητα να τα υλοποιήσει έχει μόνο η κυβέρνηση. Ε ούτε στις πολιτική οικονομία θα ήταν καλός στο γυμνάσιο ο Τοψίδης.

Εντάξει δεν περιγράφω άλλο…μην τον κάνω και θεό τον άνθρωπο … δεν έχει τέτοιες βλέψεις προς το παρόν.

Και λοιπόν τι είπε ο Τοψίδης; Πως αν δεν εκλεγεί ο Μέτιος θα μείνει ανεπάγγελτος και με το επίδομα ανεργίας του ΟΑΕΔ. Ουι τριαλαλι ραρομ που έλεγε ο Μορφονιός στον Καραγκιόζη. Μα καλά μέχρι πριν 2-3 μήνες τα φίλα προσκείμενα στο Τοψίδη ΜΜΕ  δεν παρουσίαζαν τον Μετιο ως ιδιοκτήτη Βενζινάδικου …ο οποίος είχε προστριβές με τους εργαζόμενους του.  Και πως άραγε ο Τοψίδης ξεχνάει πως ο Μέτιος είναι απόφοιτος της Μαθηματικής σχολής του Α.Π.Θ.  και διατηρούσε και μεγάλο φροντιστήριο στην Θεσσαλονίκη;   Προφανώς ο κ Τοψίδης θα χαρακτηρίζει ανεπάγγελτους , όλους όσους δεν έχουν την ιδιότητα του προέδρου και δεν μετέχουν σε διοίκηση Τράπεζας.

Πάντως πρέπει να συγχωρέσουμε τον κ Τοψίδη για αυτά του τα σφάλματα …μια που φαίνεται να παρουσιάζει συμπτώματα αλτσχάιμερ …όσο αφορά την ΝΔ και την στήριξη της …μια που είπε πως δεν την θέλει. Μα κυριε Τοψίδη με ποιους βγαίνετε φωτογραφίες μέχρι πριν 2 βδομάδες? Για ποιους ξεροσταλιάζετε να εμφανισθείτε δίπλα σας? Μήπως ξεχάσατε την παρουσία σας στην ομιλία Μητσοτάκη στην Ξάνθη…και πως αντέδρασαν τα στελέχη που ήταν δίπλα σας…οταν ο Μητσοτάκης είπε πως μόνη επιλογή για την ΝΔ είναι ο Μέτιος …και όποιος πάει αντίθετα σ αυτόν….θεωρείται πως υπονομεύει τον ίδιο  τον Πρόεδρο της ΝΔ? Και μετά τι κάνατε κύριε Τοψίδη? Δεν πανηγυρίζατε με δελτία τύπου για τις φωτογραφίες σας με Κωστάκη Καραμανλή Μειμαράκη και άλλους?  Τσ τσ τσ κύριε Τοψίδη θα σας μαλώσω… κουτόχορτο τρώει ο κόσμος και δεν βλέπει ποιοι σας στηρίζουν αποκλειστικά?   Αχ ναι καλέ…λένε και ψεματάκια …χτες μόλις τους άκουσα στην Κομοτηνή να λένε πως αυτοί θα είναι οι άνθρωποι του Μητσοτάκη.  Κάτι έλεγαν και για το Προξενείο αλλά δεν σας το λέω…Εβρίτης άνθρωπος εσείς…στην πρωτη γραμμή των συνόρων …να συμμετάσχετε σε τέτοια πράγματα; Α πα πα δεν το πιστεύω με τίποτα.

Και για να μην σας κουράζω άλλο….μια φράση μόνο θα επαναλάβω….αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στις περιφέρειες θέλω ανθρώπους που μπορώ να συνεργαστώ μαζί τους….Δυστυχώς είδατε πόρτα…διπλή και τριπλή μάλιστα.

Κατεβείτε λοιπόν σαν ανεξάρτητος…με ανθρώπους του ΚΙΝΑΛ ως απλούς  υποψήφιους νεροκουβαλητες …προκειμένου να προσπαθήσετε να εκλέξετε… έστω και έναν δεξιό εκλεκτό σας…. Συγγνώμη λάθος… Όχι δικό σας εκλεκτό…αλλά του (να το γράψω τώρα το όνομα να μην το γράψω;) Αντε κομματια να γίνει..δεν θα το γράψω….άλλωστε δεν έχει ιδιαίτερη σημασία… η καίλα του η ΝΔ να καταγράψει ελάχιστη νικη στις ευρωεκλογές και να χάσει την περιφέρεια της ΑΜΘ.. πήγε περίπατο

«Ανεπάγγελτο» χαρακτήρισε τον ανθυποψήφιό του Χρήστο Μέτιο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης. Είπε χαρακτηριστικά ότι «αν την Κυριακή ο κ. Μέτιος δεν εκλεγεί Περιφερειάρχης, την επόμενη ημέρα θα πάει να εγγραφεί στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ». Δήλωσε επίσης μετανιωμένος που ζήτησε την στήριξη της ΝΔ, και θεωρεί ότι είναι καλύτερο για την παράταξή του, που διατήρησε την ανεξαρτησία της, αφού τελικά η ΝΔ επέλεξε τον Χρήστο Μέτιο.

https://statusradio.gr/2019/05/ch-topsidis-an-den-eklegei-o-k-metios-ti/?fbclid=IwAR3qLrqz5wXFODV6E15GngEy8Aa9aosru3A5qlvedqufJbu-SRhbfJKZts0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας