Άφαντος από τη Ροδόπη ο Στυλιανίδης στο β γύρο των εκλογών.

 

Κι όμως ο β γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Ροδόπη και στην περιφέρεια ΑΜ.Θ. έγινε απόντος του Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Παράτησε το κόμμα του…παράτησε τους υποψηφίους του και ασχολιόταν άραγε με τι εις τας Αθήνας;

Με την διαχείριση της ήττας μήπως;

Ποιάς ήττας;

Ποιας από όλες να λέτε.

Που να πήγαν άραγε οι παλιές εποχές που κάθε μαγείρεμα του Ευριπίδη στις εκλογές του έβγαινε;

Τώρα μαγείρεψε μαγείρεψε …και ούτε λαπά κατάφερε να κάνει.

Πριν 6 μήνες έριξε την τελευταία του ζαριά επιστρατεύοντας τον Τοψίδη για να κτυπήσει τον φίλο του Κυριάκου Μητσοτάκη … Χρήστο Μέτιο.

Ταυτοχρόνως επάνδρωσε το ψηφοδέλτιο του Αντώνη Γραβάνη που θα διεκδικούσε το δήμο Κομοτηνής…μόνο με δικούς του υποψήφιους.

Τα πρώτα σύννεφα φάνηκαν από τότε…αφού ο μεγάλος πρώην Θρακάρχης δεν κατάφερε καν να συμπληρώσει ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο…μη βρίσκοντας υποψηφίους σε αρκετούς οικισμούς του δήμου.

Η υπεροψία του όμως ήταν τόσο μεγάλη…που δεν ζήτησε την βοήθεια των άλλων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ ώστε και το ψηφοδέλτιο να συμπληρωθεί…αλλά και να φανεί ενωτικό.  Νόμιζε πως το όνομα Στυλιανίδης έφτανε για να τρέξουν όλοι στις κάλπες επικροτώντας τις επιλογές του.

Το ίδιο ακριβώς έγινε και στο δήμο Μαρωνείας Σαπων , ενώ στον δήμο Ιάσμου συνέβη το αδιανόητο…μια που ο Μουμιν Οντερ που εκλέχθηκε… ήταν ο βασικός πυρήνας τροφοδοσίας ψήφων προς τον Τοψίδη.  Πραγματικός ήρωας ο Κυριάκος Αμούτζας που έπεσε ηρωικά μαχόμενος…χτυπημένος εκ των έσω.

Και ρωτάω…τι του έφταιγαν όλοι αυτοί  οι υποψήφιοι του στους δήμους και τους έκαψε;  Μόνο και μόνο για να εκλέξει τον Τοψίδη …προκειμένου να μπει στο μάτι του Μητσοτάκη;

Δεν λέω…τα κατάφερε….αλλά από την ανάποδη.

Όσο για το λόγο που δεν εμφανίσθηκε την δεύτερη Κυριακή των εκλογών αυτός είναι απλός…και φυσικά είναι οι εκλογές στην περιφέρεια.

Αν κέρδιζε ο Τοψίδης… αν και όλοι οι συνεργάτες του δούλευαν γιαυτόν …δεν θα μπορούσε να τον συγχαρεί φανερά… …..ενώ αν εκλεγόταν ο Μέτιος …δεν θα μπορούσε να μην τον συγχαρεί.

Κάθισε στο σπίτι του λοιπόν….με ποιόν σκοπό;

Μα για να το παίξει για άλλη μια φορά ενωτικός …ο οποίος συνθέτει και δεν διαιρεί… προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος από το DEB.

Ναι ναι…αυτό σημαίνει μάχη στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

Συγχαρητήρια στον αγώνα που έδωσαν όλοι οι προδομένοι.  Και στον  νικητή της περιφέρειας Μέτιο αλλά και στους ηττημένους των δήμων.

Δ.Κ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας